YTN: tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultointiala ja taloushallintoala: Tilinpäätöspitsat

15.6.2022 17:00

Ravintola Sofia, Lyhtysali TAI etänä

YTN Tilintarkastuksen ja liikkeenjohdon konsultointiala sekä taloushallintoala haluaa kutsua sinut Tilinpäätöspizzoille! Tilaisuuteen on mahdollista osallistua livenä tai etänä.

 

Tapahtumassa Kati Boijer-Spoof Heikinheimo kertoo tietotyöläisen palautumisesta ja keinoja siihen, kuinka tasapainottaa hermostoa rasituksesta välittömästi sekä pitkällä aikavälillä. Katin puheenvuoron lomassa nautiskelemme tilinpäätöspizzoja Ravintola Sofiassa (Sofiankatu 4 C, Helsinki). Tilintarkastus, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoalalla työskentelevät 50 nopeinta etäosallistujaa nappaa itselleen Kotipizzan etukoodin, jolla voi virittäytyä Tilinpäätöspizzojen tunnelmaan myös etänä.

 

Ilmoittautuminen paikan päälle päättyy sunnuntaina 12.6, mutta livestriimin ilmoittautuminen on auki tapahtuman alkuun asti.

 

Tilaisuus on tarkoitettu YTN:n jäsenliittojen jäsenille, joiden työpaikka on tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin tai taloushallinnon toimialalla. 

Tapahtuman livestriimiin ovat tervetulleita kaikki YTN-liittojen jäsenet.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin YTN:n sivujen kautta.

 

Ylemmät toimihenkilöt YTN on Tradenomien yksityisen sektorin neuvottelujärjestö.

Ajankohta

Alkaa:  

15.6.2022 17:00

Päättyy:  

15.6.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Sofia, Lyhtysali TAI etänä

Sofiankatu 4 C
00170 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Ylemmät toimihenkilöt YTN, tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala, sopimusalavastaava Veera Hellman

050 385 8229

veera.hellman@ytn.fi