20.9.2018 08:00 RIL ry:n toimisto
Aamiaistilaisuus: Aistiystävälliset oppimisympäristöt

RILin aamiaistilaisuudet jatkuvat syyskuussa, kun Margit Sjöroos tulee 20.9. klo. 8.00–9.00 kertomaan RILin toimistolle aistiystävällisestä suunnittelusta ja palkitusta konseptista, jota sovelletaan jo 16 koulussa Suomessa.

Aistiystävällinen suunnittelu tähtää negatiivisten, fyysisten stressitekijöiden vähentämiseen sekä toimintaan sopivan vireystilan tukemiseen. Suunnittelua sovelletaan koulujen lisäksi muun muassa huippu-urheilussa, sairaaloissa sekä toimi- ja palvelutiloissa. 

Aivo- ja aistitutkimus on kasvava ala maailmalla ja tutkimus tuottaa uusia näkökulmia suunnitteluun, konseptointiin sekä käyttäjälähtöisyyteen. Margit Sjöroos (valt.yo., fil.yo) on tila- ja konseptisuunnittelija, joka on vuodesta 1997 alkaen pyrkinyt kehittämään aivo- ja aistitutkimuksen hyödyntämistä tilasuunnittelussa. Vuonna 2016 Sjöroos käynnisti Stress free area - aistiystävällinen opettajanhuone -pilotin. Pilotin tavoitteena on ollut osoittaa miten moniaistisin, aistiystävällisin keinoin voitaisiin vaikuttaa negatiiviseen stressiin ja vireystilaan opettajien työssä.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä Skype-yhteyden kautta.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumaan osallistujat

paula ala-kotila
Iida Seppälä
Tuomas Kostia
Marika Latvala
Jarkko Salovaara
Pekka Latvanne
Erkki Valkonen
Marita Mäkinen
Jukka-Pekka Mäkinen

3 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Paikkoja jäljellä

Ajankohta

Alkaa:
20.9.2018 08:00
Päättyy:
20.9.2018 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

RIL ry:n toimisto
Lapinlahdenkatu 1 B
00180 Helsinki

Järjestäjä