Äänimaljarentoutus -tunti

22.10.2021 18:30

Pikku-Flama

Äänimaljarentoutus

Oletko stressaantunut tai uupunut tai kaipaisit muuten vain rentoutumista? Turun seudun tradenomit järjestävät jäsenistölleen tunnin lepohetken äänimaljarentoutuksen muodossa perjantaina 22.10. klo 18:30 Pikku-Flaman tiloissa. Tunnin ohjaa Tuuli Elonen.

Äänimaljarentoutus on syvärentouttava kokemus, joka perustuu äänimaljojen värähtelyyn. Värähtely vaikuttaa kehon nesteisiin saaden soluissa olevan nesteen värisemään. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin unta ja voi auttaa unettomuuteen, stressiin sekä ahdistukseen.

Rentoutuksessa saat ottaa mukavan asennon joogamatolla ja vain olla. Otathan mukaasi mukavat ja lämpöiset vaatteet, voit sujauttaa jalkaasi esimerkiksi villasukat. Voit myös ottaa mukaasi viltin. Joogamaton saat lainaan paikan päällä.

Tapahtumaan on erittäin rajallinen määrä lippuja, joten varaathan paikkasi mahdollisimman pian. Mikäli varaat paikan ja sinulle tulee este, peruutathan osallistumisesi mahdollisimman hyvissä ajoin. Saavuthan tapahtumaan vain terveenä. Huomioithan myös alueellisen koronaohjeistuksen.

Huom! Mikäli:

  • sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä, ei äänihoitoja suositella, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin
  • Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan, ei sointukylpyä ja rumpurentoutusta suositella

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.10.2021 18:30

Päättyy:  

22.10.2021 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pikku-Flama

Eerikinkatu 38
20100 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Viivi Vainio

info@turunseuduntradenomit.fi