Tapahtuman oletuskuva

ADR-kappaletavara täydennyskurssi (TP) 1 pv, 27.11. (3h) ja 28.11.2020

27.11.2020 08:00

Suomen ympäristöopisto SYKLI

ADR-täydennysperuskurssilla (TP) uudistetaan perusajolupa, joka oikeuttaa kappaletavarakuljetuksiin aineluokissa 2-6, 8 ja 9. Koulutuksen kesto on 9 oppituntia jaettuna kahdelle päivälle sekä ruoka- ja kahvitauot. Ajolupa uudistetaan, kun ajolupakoe on suoritettu hyväksytysti. ADR-täydennyskursseille voi osallistua henkilö, joilla on voimassa oleva ADR -ajolupa. 

Mikäli ajoluvan omaava henkilö osallistuu koulutukseen aikaisintaan 12 kuukautta ennen voimassa olevan ajoluvan päättymistä, uuden ajoluvan voimassaolo alkaa nykyisen luvan päättymispäivästä. Uusi ajolupa on voimassa 5 vuotta.

Kurssipäivästä on mahdollista saada ammattipätevyysmerkintä

Kurssin sisältö:
- Kurssilla ajankohtaistetaan ADR-ajolupakoulutuksen aihealueet ja niiden määräykset
- Vaarallisten aineiden kuljetuksia koskevat vastuut, velvollisuudet ja määräykset ajoneuvon kuormauksesta ja purkamisesta sekä ajoneuvon varustamisesta merkitsemisestä ja aineiden kuljettamisesta.
- Vaarallisten aineiden aiheuttamat yleiset vaarat ympäristölle ja ihmisille.
- Toimenpiteet onnettomuustilanteissa.
- Perustiedot suojavarusteista ja -laitteista.

Hyväksytysti ajolupakokeen suorittanut saa kuljettaa vaarallisia aineita ajolupansa mukaisesti sekä kotimaan-, että ulkomaanliikenteessä (ajolupaluokat merkitty korttiin).

Kenelle kurssi on tarkoitettu?
Kurssin kohderyhmänä ovat ADR-ajoluvan omaavat kuorma-autonkuljettajat ja liikennöitsijät.

Kurssin hinta:
ADR-täydennysperuskurssi (TP), hinta 150 € + alv 24%. Lisäksi laskutetaan ajolupakoe 50 € + ajoluvan lunastus 40 € + mahdollinen ammattipätevyyden kirjaamismaksu 10 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet estynyt tulemaan koulutukseen, peruuta osallistumisesi viimeistään viikkoa ennen, jolloin koulutuspaikkasi vapautuu. Lähempänä koulutusta sattuvan esteen vuoksi voit nimetä tilallesi toisen henkilön. Peruuttaminen tai muutokset osallistujatietoihin hoituvat kätevimmin koulutuskalenterimme kautta henkilökohtaisella tunnusluvulla, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@sykli.fi

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävä määrä. Ilmoittautumiset 2 viikkoa ennen koulutusta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

27.11.2020 08:00

Päättyy:  

28.11.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen ympäristöopisto SYKLI

Malmin kauppatie 8B
00700 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Markku Mikkola

046 600 3392

markku.mikkola@sykli.fi