Adventure Race 2017 on seikkailukilpailu, jonka taustalla on tärkeä tavoite – työhyvinvoinnin edistäminen. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara, sillä sehän voi nostaa koko yrityksen pilviin.

Adventure Race seikkailukilpailussa on valittavana kaksi eritasoista sarjaa, seikkailusarja ja kovempi kisasarja. Leikkimielisessä seikkailusarjassa edetään hymy huulilla, rennolla fiiliksellä.  Kovemmassa kisasarjassa, jossa suorituspuhtaus ja nopeus ratkaisevat, veri maistuu suussa, hiki virtaa ja rapa lentää.

Rastit ovat hauskoja, kirpeitä, nokkelia ja ovelia. Ne korostavat tiimityötä, luottamusta ja sitä kaiken kuuluisaa vuorovaikutustaitoa. Seikkailukilpailussa jokainen voi olla oma itsensä ja pyrkiä parhaaseensa, mutta se, mikä ratkaisee on tiimityöskentely!

Tule sellaisena kuin olet, pukeudu juuri niin kuin haluat. Värikkyys ja äänekkyys ovat plussaa.  

Tätä on kauan odotettu! Aivan uusi ja innovatiivinen tapahtuma Lapin luonnossa Rovaniemellä!

Lue lisää www.adventurerace.fi 

Yhteystiedot

Kisaemäntä
Johanna Niemelä
Puh. 040 758 5456

Kilpailusarjat

Seikkailusarja 10 km

Seikkailusarja on “matalan kynnyksen” sarja, jossa edetään rennolla otteella, karnevaalimeiningillä. Seikkailusarjan reitti mukailee Ounasvaaran maastoa. Radan varrella olevat tehtävärastit ovat vaihtelevia, joissa pääset testaamaan seikkailukuntoasi sekä aivonystyröitäsi tiimin kanssa. Matkan varrella voi rapa lentää ja tukka kastua.

Kisasarja 15 km

Kovemmassa kisasarjassa reitti kulkee Ounasvaaran maastoja mukaillen, mutta on selkeästi haastavampi kuin seikkailusarjassa. Radan varrella olevat tehtävärastit ovat vaihtelevia ja pääset testaamaan kisakuntoasi sekä aivonystyröitäsi tiimin kanssa. Reitin varrelta löytyy maastoa moneen makuun, jossa rapa lentää ja hiki virtaa!

HUOM! Valitse lippusi sen mukaan, kummassa sarjassa aiot kisata!

Hinnat

Joukkuelipun hinta on 50€ /osallistuja (hinta sisältää alv:n) Osallistujia joukkueessa tulee olla vähintään 3 ja korkeintaan 6. 

Lippuja ei enää tarjolla.


Ajankohta

Alkaa:
20.5.2017 11:00
Päättyy:
20.5.2017 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ounasvaaran alue
Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

Järjestäjä

Adventure Race RovaniemiEventilla

Powered by Eventilla.