ILMOITA LUKIOSI 2023 AGT:LLE!

Vuonna 2023 AGT on entistäkin suurempi! Euroopan suurimmat hotellibileet abeille järjestetään ainakin kahdeksalla lähdöllä.

Kaikki matkat ovat yhden yön paketteja, mutta myöhemmin tarjolle saattaa tulla mahdollisuus yöpyä 2 yötä. Infoamme tästä myöhemmin.

Pakettiin sisältyy:

-Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki

-Majoitus 2-3 hengen huoneissa laadukkaassa hotellissa. Olemme aikaisemmin käyttäneet esim. Sokos Hotel Virua, Tallink Hotel Cityä ja Metropol hotellia.

-Laadukas aamiainen hotellilla

-Pääsy kaikkeen matkalla järjetettävään ohjelmaan.

-Sisäänpääsy abeille Sokos Hotel Virussa järjestettäviin Euroopan suurimpiin hotellibileisiin. 

Matkan hinta julkaistaan pian. Hinta tulee kuitenkin pysymään 2022 tasolla. Maksu kerätään kahdessa osassa. Osallistujan on oltava 18 -vuotias matkan aikana ja valvojia ei tarvita.

Pääset lukemaan yhteyshenkilön infopaketin tästä

Ohjeet:

- Alla näet listauksen päivistä. Valitse päivä ja sen jälkeen lukiosi arvioitu maksimiosallistujamäärä. Teet siis varauksen koko lukiollesi samalla. Sinun ei tarvitse olla varma vielä osallistujamäärästä, meiltä tulee myöhemmin sinulle ohjeet osallistujien tietojen keräämiseen.

- Täytä omat tietosi ja saat jatkotoimenpiteistä ohjeet viikon sisällä ilmoittamaasi spostiin. Saat heti varauksen tehtyä vahvistuksen ilmoittautumisesta spostiisi.

- Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin! Autamme mielellään (info@agt.fi)

- Jos lukiostasi lähtee yli 20 henkeä, saat ilmaisen matkan ja muita etuja! 

- Luethan yhteyshenkilön infopaketin tästä

HUOM! Alla olevassa listauksessa näkyvät vain saatavilla olevat päivät. Mikäli haluamaasi päivää ei näy, on se loppuunvarattu. Olethan tällöin yhteydessä meihin.

Muistathan valita päivän lukiosi penkkariviikon mukaan, sekä huomioida, että vain yksi lukiosta tekee varauksen.

Valitse ensin haluamasi päivämäärä sekä mahdollisimman tarkka osallistujamäärä lukiostasi. HUOM! tämän jälkeen sinun pitää täyttää vielä omat tietosi, jotta ilmoittautuminen hyväksytään.
Lippu
Määrä

Määrä:


Järjestäjä

Abi Goes Tallinn

044 242 0338

Info@agt.fi