AKY: Yhteiskunnallinen yrittäjyys

24.5.2023 15:00

Webinaari

Miksi yhteiskunnallinen yritys? 

Yhä useampi uusi yritysidea lähtee jonkin yhteiskunnallisen ongelman tunnistamisesta ja halusta ratkaista se liiketoiminnan kautta. Tällainen ongelma voi liittyä esimerkiksi luonnonympäristöön, kestävyyteen, ihmisten hyvinvointiin tai työllistymiseen. Taustalla voi myös olla halu tehdä asioita toisin kuin ennen, ja motivaation sekä merkityksellisyyden haku omaan työhön.

Pähkinänkuoressa: yhteiskunnallisen yrityksen toimintaa ohjaa sen yhteiskunnallinen päämäärä, suurin osa voitosta käytetään tämän päämäärän edistämiseen, ja toiminnassa korostuu vastuullisuus ja avoimuus sekä osallisuus ja demokratia. Yhteiskunnallinen yritys laittaa hyvän kiertämään!

Kouluttaja

Kouluttajana toimii yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänninen. Hän vastaa Osuustoimintakeskus Pellervolta neuvonnasta ja ohjauksesta Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksessa YYO:ssa. Jarmo on koulutukseltaan MMM agronomi, ja hänellä pitkä ja monipuolinen kokemus yritysneuvonnasta erityisesti osuuskuntien parissa.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voivat osallistua Tradenomien yrittäjäjäsenet sekä yrittäjyydestä kiinnostuneet jäsenemme. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Loimu. Ilmoittautuminen päättyy 21.5.

Ilmoittaudu mukaan Loimun sivuilla >>

 

Tapahtuman järjestää Akavalaiset yrittäjät AKY. Entistä useampi korkeakoulutettu näkee yrittäjyyden houkuttelevana uravaihtoehtona, ja moni myös vuorottelee palkkatyön ja yrittäjyyden välillä. AKY toimii heidän äänitorvenaan, valvoo heidän etujaan ja tuottaa heille palveluita.

Ajankohta

Alkaa:  

24.5.2023 15:00

Päättyy:  

24.5.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari