AKY: Yrittäjän sosiaaliturva

1.6.2023 16:00

Webinaari

Yrittäjäkassan työttömyysturva-asiantuntija Teemu Ariluoma ja Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén kertovat yrittäjän työttömyysturvasta, YEL-vakuutuksesta ja sen vaikutuksesta muuhun sosiaaliturvaan.

Puhujat

Teemu Ariluomalle on karttunut kokemusta työttömyysturvan toimeenpanijana sekä yrittäjä- että palkansaajakassan puolelta.

Harri Hellstén on Suomen Yrittäjien Työmarkkina-asioiden päällikkö, jolla on pitkä kokemus sosiaaliturva-asioista. Harri oli myös toinen palkkatyön ja yrittäjyyden yhdistämiseen liittyviin työttömyysturvan ongelmiin ratkaisuja etsineistä selvityshenkilöistä.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voivat osallistua Tradenomien yrittäjäjäsenet sekä yrittäjyydestä kiinnostuneet jäsenemme. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Tekniikan akateemiset TEK. Ilmoittautuminen päättyy 30.5.

Ilmoittaudu mukaan TEK:n sivuilla >>

 

Tapahtuman järjestää Akavalaiset yrittäjät AKY. Entistä useampi korkeakoulutettu näkee yrittäjyyden houkuttelevana uravaihtoehtona, ja moni myös vuorottelee palkkatyön ja yrittäjyyden välillä. AKY toimii heidän äänitorvenaan, valvoo heidän etujaan ja tuottaa heille palveluita.

Ajankohta

Alkaa:  

1.6.2023 16:00

Päättyy:  

1.6.2023 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari