Tapahtuman oletuskuva

Amazon myyntialustana

21.10.2021 08:30

De Gamlas Hem

logorivi.png (49 KB)

 

Tervetuloa osallistumaan Amazon myyntialustana -myyntivalmennukseen.

 

Valmennuksessa Retime Agencyn asiantuntijat Emilia Honkanen ja Tabea Schmidt tulevat johdattelemaan osallistujat Amazonin perusteisiin ja Amazoniin myyntialustana. Valmennus on tarkoitettu erityisesti fyysisten kuluttajatuotteiden valmistajille, sekä kuluttajabrändien omistajille, jotka harkitsevat myynnin laajentamista Amazoniin.

Valmennuksessa esitellään Amazonin mahdollisuudet sekä haasteet kansainvälisenä myynti- ja markkinapaikkana. Aamupäivän aikana käydään konkreettisesti läpi

  • miten tehdään toimiva tuotelistaus
  • miten tuottaa myyvää sisältöä
  • kuinka säästää logistiikkakuluissa
  • miten tehdään toimivaa mainontaa 
  • sekä mitä pitää ottaa huomioon, kun firma harkitsee Amazonissa myymistä.

 

Valmennus on jokaiselle osallistujalle maksuton. Kussakin lipputyypissä on rajoitettu määrä paikkoja tarjolla. Voit ilmoittautua myös varasijalle. Mikäli ilmoittaudut mukaan etkä pääsekään tapahtumaan, peruthan ilmoitautumisesi jotta muilla halukkailla on mahdollisuus osallistua mukaan varasijalta. 

 

Yritysosallistujat:

Valmennus kerryttää yrityksille de minimis-tukea 1000€/valmennus/yritys. Yritysosallistujan tulee ilmoittautumisen jälkeen ladata de minimis-ilmoitus, ja siihen tulee kirjata kaikki kuluvana vuonna ja kahtena edellisenä vuonna saadut de minimis-tuet ja niiden määrä. Mikäli tukea ei ole kertynyt, merkkaa tieto lomakkeeseen. Palauta täytetty ja allekirjoitettu de minimis-ilmoitus hankkeen yhteyshenkilölle sähköpostitse osoitteeseen susanne.korva@oamk.fi. Lomakkeen palautus on edellytys valmennukseen osallistumisesta. Lataa lomake alla olevasta painikkeesta:

Lataa de minimis-ilmoitus

 

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 19.10.2021. Tapahtuma järjestetään livetilaisuutena Oulussa De Gamlas Hemissä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Kouluttajat:

 

emilia.png (1.38 MB)

Emilia Honkanen on toiminut kaupan alalla eri rooleissa vuodesta 10 vuoden ajan. Kokemusta on sekä vähittäismyynnin ja tukkukaupan puolelta, että fyysisen kaupan kuin digimyynnin kuluttajakaupasta. Amazonin alustalla Emilia on työskennellyt alkuvuodesta 2019. Retimellä Emilia vastaa mm. asiakkuuksien market entry- ja markkinointistrategioiden suunnittelusta.

tabea.png (1.50 MB)

Tabea Schmidt on äidinkieleltään saksankielinen ja työskennellyt Amazonin kanssa vuodesta 2018, ja on erityisesti logistiikka puolen avainhenkilö Retimellä. Työkokemusta on Amazonin lisäksi monipuolisesti saatu myynnin, kielen, opetuksen ja asiakaspalvelun parissa. Retimellä Tabea vastaa asiakkuuksien lisäksi sekä fulfillment ratkaisuista että saksankielisestä sisällöstä ja optimoinnista.

 
 
Valmennussarjasta:

Amazon myyntialustana on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen myyntiosaamisen kehittämisen valmennussarjaa Oulun alueen pk-yrityksille ja myynnin opetushenkilöstölle. Lue lisää sarjasta ja ilmoittaudu mukaan, järjestämme myös webinaareja.

Lue lisää hankkeesta.

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Koulutuskuntayhtymä OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

21.10.2021 08:30

Päättyy:  

21.10.2021 12:00

Tapahtumapaikka

De Gamlas Hem

Kirkkokatu 54
90120 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Myski-hankkeen yhteyshenkilö Susanne Korva

050 4714343

susanne.korva@oamk.fi