Tapahtuman oletuskuva

Aamukahvi -webinaari: Mitä Amazonissa onnistuminen vaati?

2.11.2021 08:30

Zoom

logorivi.png (49 KB)

 

Tervetuloa osallistumaan Myskin Aamukahvi-webinaariin! 

Aamun webinaarissa vuodesta 2017 Amazon-kauppiaana toiminut Jari Tuovinen kertoo, mitä Amazonissa menestyminen vaatii ja mitä asioita yrityksen tulee tietää välttääkseen yleisimmät ”sudenkuopat” Amazonin maailmassa. Aamun aikana kuullaan mm. mikä merkitys kilpailutilanteella, asiakastyytyväisyydellä ja tuotelistauksen optimoinilla on Amazonissa pärjäämisen kannalta. 

Webinaari on suunnattu niille, jotka pohtivat myynnin laajentamista Amazoniin sekä aiheesta kiinnostuneelle yrityksen henkilöstölle. Myös myynnin opetushenkilöstö on tervetullut osallistumaan tilaisuuteen.

Ota kuppi kahvia ja aloita aamusi webinaarin parissa!

Tapahtuma on päättynyt.
Asiantuntijavieraana
myski-yleinen-40.png (1.69 MB)

Jari Tuovinen on yrittäjä ja sijoittaja, joka on toiminut Amazonissa vuodesta 2017 lähtien. Akkujaan Jari lataa varjoliidon, valokuvauksen ja luonnossa liikkumisen avulla.

 

 

Webinaarisarjasta:

Mitä Amazonissa onnistuminen vaatii? -webinaari on osa Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen aamukahvi-webinaarisarjaa. Webinaarisarja kulkee rinnakkain hankkeen järjestämän myyntiosaamisen valmennussarjan kanssa. Lue lisää webinaarisarjasta sekä valmennuksista ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää hankkeesta: www.oamk.fi/myski

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.3.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Koulutuskuntayhtymä OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

2.11.2021 08:30

Päättyy:  

2.11.2021 09:30

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Tapahtuman yhteyshenkilö Susanne Korva

050 4714343

susanne.korva@oamk.fi