Adventure Race Rovaniemi 2022

Adventure Race seikkailu on on kiviä, kantoja ja hyvinvoivia tekijöitä. Adventure Race Rovaniemi on seikkailu, jossa joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Rovaniemi kaupunkina, Ounasvaaran monimuotoinen luonto ja vaihteleva maasto takaavat unohtumattoman ulkoiluelämyksen. Matkan varrella eteen tulevat tehtävärastit hiovat tiimihengen huippuunsa. 

Adventure Race Rovaniemi seikkaillaan kolmessa eri sarjassa; seikkailu- ja kisasarjassa sekä ihka uudessa pARikisassa. 

Seikkailusarja (7km)  on "matalan kynnyksen" kisa, jossa edetään leikkimielellä, yhteistyötaitoja kehittäen. Joukkueessa seikkailijoita on 3-6. 

Kisasarjassa (15km) vaativampi reitti ja fyysisemmät tehtävärastit haastavat seikkailijoiden kestävyyden niin henkisesti kuin fyysisesti. Joukkueessa seikkailijoita on 3-6. 

Kahden hengen joukkueissa seikkailtavassa pARikisassa matkaa on taivallettavana huomattavasti enemmän kuin muissa sarjoissa. Tämä ei ole mikä tahansa kaupunkisuunnistus, vaan pohjoisen opettamaa asennetta ja pala vihreää kultaa.

Henkisiä ja fyysisiä voimavarjoa vaativassa pARikisassa rata kulkee ympäri Rovaniemeä. Matka taittuu kävellen, juosten ja suunnistaen, samalla nauttien Kemijoen vehreistä rantamaisemista, kaupungin katukuvasta sekä Ounasvaaran hulppeista rinteistä. Matkan varrella eteen tulevat rastitehtävät vaativat niin fyysisiä kuin psyykkisiä voimavaroja. 

Adventure Race -matkan varrelle on sijoitettu huoltopisteitä energiatankkauksiin. Jokaisen seikkailijan on kuitenkin hyvä varautua omilla juomilla.

Adventure Racessa jokainen seikkailija seikkailee omalla vastuullaan, joten ennen h-hetkeä on varmistettava vakuutusten kattavuus sekä voimassaolo. 

Adventure Racessa jokainen joukkue pukeutuu omalla persoonallisella tyylillään. Paras "tiimiasu" palkitaan!

 

Liput (sis. osallistumismaksu ja sauna)

 55€       (12.11.2021 - 31.1.2022)  

 65€       (1.2.2022 - 30.4.2022)

 75€       (1.5.2022 - 20.5.2022)

Adventure Race seikkailun voit maksaa verkkomaksulla, käteisellä tai tyky-maksuvälineillä (Edenred, ePassi, Smartum, Eazybreak). Tyky -seteleillä maksaessasi, valitse maksutavaksi käteinen. Tyky -seteli ja käteismaksut hoidetaan kisakylässä ennen seikkailua. 

Tulethan Sieki! 

Lue lisää www.adventurerace.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
21.5.2022 08:00
Päättyy:
21.5.2022 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ounasvaara
Antinmukka 4
96900 Rovaniemi

Järjestäjä

PRO PoweriaPäivään Oy

Adventure Race Rovaniemi

040 758 5456

info@adventurerace.fi