Helsinki Marathon 2021

21.8.2021 08:30

1.
Tietojen syöttö
2.
Yhteenveto ja maksaminen
3.
Ilmoittautumisen vahvistus

Lippu

Helsinki Marathon t-paita 12 €

Hinta  12,00 € (sis. ALV 24%)

Henkilö- ja yhteystiedot

Paidan koko*
Paidan koko

Peruuta

Peruutus- ja siirtoehdot Helsinki Marathon

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Jos ilmoittautumisen peruuttaa viimeistään 7 vrk ilmoittautumisen jälkeen (mutta viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa) palautamme osallistumismaksun. Palautuksesta peritään 10 € käsittelykulut.

OSALLISTUMISEN SIIRTO

Osallistumisen siirto on mahdollista

1. Seuraavan vuoden tapahtumaan

Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää seuraavaan vuoteen 5 € siirtomaksulla 21.7.2021 asti. Tämän jälkeen siirtomaksu on 10 €. Siirto on tehtävä viimeistään 20.8.2021.

2. Toiselle henkilölle

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (16.8.2021 asti). Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

3. Toiseen tapahtumaan

Osallistuminen on mahdollista siirtää seuraavan vuoden Helsinki10:lle tai Helsinki Half Marathonille (20.8.2021 asti). Siirrossa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu kohdetapahtumassa on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

4. Toiselle matkalle Helsinki Marathonille 2021

Voit siirtää osallistumisesi ilman lisäkustannuksia lyhyemmälle matkalle Helsinki Marathonille 2021 viimeistään 31.7.2021. Tämän jälkeen matkan vaihto maksaa 10 €. Pidemmälle matkalle siirrettäessä siirrosta veloitetaan maksamasi hinnan ja siirtohetkellä voimassa olevan pidemmän matkan hinnan välinen erotus, kuitenkin vähintään 10 €. Siirto on tehtävä viimeistään 16.8.2021.

Miten teen siirron?

Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse info (ät) helsinkimarathon.fi.

Tarvitsemme siirtoasi varten seuraavat tiedot:

  • Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  • Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiselle henkilölle)
  • Mihin tapahtumaan siirto tehdään

Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse jatko-ohjeet.

FORCE MAJEURE

Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, järjestäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa ilmoittautumismaksuja. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle.