Tapahtuman oletuskuva

31.8.2022 09:00

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa

IAB Finland ja Radiomedia esittää: Tältä bisnes kuulostaa

Digitaalinen audio on hurjassa kasvussa sekä kuuntelun että mainonnan osalta niin globaalisti kuin Suomessakin. Euroopassa digitaalisen audiomainonnan kasvuvauhti 2021 oli jopa yli 60%, mutta lähtöluvut ovat vielä maltillisia. IAB Finland ja Radiomedia järjestävät yhteistyössä webinaarin tästä paljon puhututtavasta aiheesta.

IAB Finlandin ja Radiomedian webinaarissa on luvassa katsaus Suomen digitaalisen audion markkinaan sekä eurojen että kuunteluiden osalta. Tilaisuudessa julkaistaan ensimmäistä kertaa Suomen markkinan digitaalisen audion luvut sekä Näin suomalainen kuuntelee -tutkimuksen tuloksia. Tutkimus on toteutettu yhteistyössä Radiomedian ja IAB Finlandin kanssa. Lisäksi IAB Finlandin Digitaalisen audion työryhmä on tehnyt päivityksen vuonna 2020 julkaistuun Podcast-mainonnan ostajan oppaaseen.

Puheenvuoroissa luvassa asiaa digitaalisen audion hyödyntämisestä markkinoinnissa ja IAB Studiosta saa vinkkejä tuloksien saavuttamiseen digitaalisen audion avulla.

Tervetuloa!

Webinaari-infoa:

  • Webinaari on kaikille maksuton
  • Tilaisuus on vuorovaikutteinen - osallistujilla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä
  • Tilaisuus tallennetaan myöhemmin katsottavaksi

Ohjelma

9:00 Tervetuloa ja digitaalisen audion määrä Suomessa 2021 - Mira Vaurula / IAB Finland & Riina Aho / Radiomedia

9:15 Näin suomalainen kuuntelee -tutkimuksen löydökset - Riina Aho / Radiomedia

9:35 Puheenvuoro - Miten ja miksi hyödyntää audiota digitaalisesti - Laura Björkskog / Bauer

9:50 Radio + digiaudio = Total Audio - Jussi Suvanto / Sanoma

10:05 IAB Studio - Kasvata bisnestä äänen keinoin - IAB Finlandin Digiaudio työryhmän puheenjohtaja Elsa Kalervo (Bauer Media) johtaa paneelikeskustelua mm. Miikkael Anttilan (Asennemedia) ja Patrik Hautalan (GroupM) kanssa

10:25 Loppusanat - Mira Vaurula / IAB Finland & Riina Aho / Radiomedia

 

Yhteistyössä

radiomedia logo  
bauer-media-group.jpg (29 KB) sanoma-aina-tulee-sanomista-kelt.png (11 KB)

 

Tilaisuuden hostit

mira-nelioCC88.jpeg (141 KB)

Mira Vaurula / IAB Finland
Head of Business Development

Mira vastaa IAB:lla koulutus- ja tapahtumatoiminnasta

Riina Aho / Radiomedia
Tutkimus- ja kehityspäällikkö

Riina Aho on toiminut pitkään RadioMedian tutkimus- ja kehityspäällikkönä. Hänen vastuullaan ovat tutkimukset, digitaalisen audion projektit, radioalan yhteiset applikaatiot sekä kansallinen radiotutkimus.

RadioMedia ry on suomalainen kaupallisten radioiden kattojärjestö, joka vastaa kaupallisen radiotoimialan edunvalvonnasta, tutkimus- ja tietopalveluista sekä markkinoinnista. RadioMedian jäsenistö edustaa lähes kaikkia Suomen radiotoimiluvan haltijoita.

Puhujat

laura-bjoCC88rkskog.jpg (259 KB)

Laura Björkskog / Bauer Media
Head of Digital Ad Operations

Laura on työskennellyt digitaalisten markkinapaikkojen parissa yli kymmenen vuotta ja uskoo yhdessä oppimiseen ja tekemiseen. Laura tarkastelee mielellään sukupolvi Z:n ja milleniaalien suhdetta mediaan ja inspiroituu oivaltavista audio-sisällöistä ja markkinoinnin automaatiosta.

Bauer Media on Euroopan suurin kaupallinen radiotoimija. Suomessa Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä. Teemme töitä sen eteen, että maailma kuulostaisi paremmalta.

jussi-suvanto.jpeg (11 KB) Jussi Suvanto / Sanoma

Jussi Suvanto johtaa Nelonen Median Total Audio -yksikköä, johon kuuluu yhdeksän radiokanavaa, Supla digiaudiopalvelu, Nelonen Media Live sekä levy- ja kustantamoyhtiö Kaiku Entertainment.   

Nelonen Media on osa Sanoma Media Finland Oy:tä.

elsa-foto.jpg (296 KB)

Elsa Kalervo / Bauer Media
Digital Audio Manager

Elsa Kalervo toimii IAB:n digitaalisen audion työryhmän puheenjohtajana jo toista vuotta. Elsa työskentelee Bauer Medialla Digital Audio Managerina ja kokee palavaa rakkautta podcasteja kohtaan. Digitaalinen audio on hänen silmissään inspiroiva ja alati muutoksessa oleva kenttä, jossa kaikki tai ainakin tosi paljon on mahdollista, eikä mikään kaavoihin kangistunutta. Elsa on työskennellyt sanojen ja äänen parissa ensimmäisestä palkkakuitistaan lähtien ja kaupallisen radion kelkassa on vierähtänyt jo yli vuosikymmen.

miikkael.jpeg (214 KB)

Miikkael Anttila / Asennemedia
Audio Creative

Miikkael Anttila on audion moniottelija. Urallaan hän on soittanut populäärimusiikkia basson varressa ympäri Suomen, ollut luomassa audio brändejä yrityksille ja äänimaisemointia Uuteen lastensairaalaan. Tätä nykyä hän työskentelee Asennemedialla Audio creativena podcastien parissa, joista osa on jo alalla palkintojakin napsineet.

patrik-hautala-kuva48.jpg (2.70 MB)

Patrik Hautala / MGroup
Head of Digital Strategy

Monipuolinen kokemus digitaalisen median kehityksen ja kaupallistamisen kanssa, nyt siirtynyt mediasuunnittelun puolelle toimistoon. IAB:n työryhmissä työskennellyt videomainonnan parissa 2017-2020 ja 2020 -> digiaudioryhmän kanssa. 

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   31.8.2022 09:00
Päättyy:   31.8.2022 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa


Järjestäjä