Civilpoint

Webinaari: Tekla Civil 19.2 uudet ominaisuudet

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme! Kerromme Tekla Civil version 19.2 uusista ominaisuuksista. 

Webinaarissa käsiteltävät asiat:

  • Dynaaminen tasausryhmä, Dytary: Dytary on uusi tapa suunnitella linjojen tasauksia karttanäkymässä määrittämällä vaakageometrioiden välisiä tasauksien riippuvuuksia eli sääntöjä. Dytarylla nopeutetaan ja helpotetaan tasauksien suunnittelua ja suunnitelman muutoksia luomalla tasauksista malli, joka päivittyy sääntöjen arvoja muutettaessa.
  • Pikanäppäimet: Nyt on mahdollista määrittää toiminnoille pikanäppäimiä, esimerkiksi Tallenna kaikki = Ctrl+S. Pikanäppäimet voidaan määrittää pääikkunan, rakenne-editorin, tasauksen, pituusleikkauksen, poikkileikkauksen ja piirustuksen alasvetovalikoissa oleville toiminnoille.
  • Rakenteen suosikit: Käyttäjä voi määrittää linjoja, alueita, väyliä, rakenteita ja suunnitelmia henkilökohtaisiksi suosikeikseen. Suosikiksi lisäyksen voi tehdä puuhakemiston, kartan ja rakenne-editorin pikavalikosta valituille kohteille. Suosikiksi määritetty kohde näytetään Suosikit-taulukossa, josta voidaan valita yksi tai useampia kohteita näytettäviksi tai muokattaviksi.
  • Referenssikarttojen päivitys: Referenssikarttojen puuhakemiston pikavalikoissa on nyt toiminto "Lataa uudestaan", jolla voidaan päivittää referenssikartta ja/tai -kartat.

Lue koko versiotiedote

Webinaarin pitää ohjelmistoasiantuntija Tomi Herukka Civilpoint Oy:ltä. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
26.6.2019 10:00
Päättyy:
26.6.2019 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Online

Järjestäjä