CERTIFIED SCRUM PRODUCT OWNER

Kaksipäiväinen Certified Scrum Product Owner -koulutus antaa tuoteomistajana toimivalle puitteet onnistua tässä vaativassa roolissa. Scrum-kehyksessä tuoteomistaja edustaa käyttäjiä, asiakkaita ja muita sidosryhmiä.

Tässä asemassa hänen vastuullaan on varmistaa, että kehitystiimit keskittyvät tekemään oikeita asioita — tärkeimpiä ja arvoikkaimpia ominaisuuksia ja muutoksia käyttäjien, asiakkaiden ja liiketoiminnan kannalta. Tuoteomistaja päättää mitä ominaisuuksia tuotteeseen rakennetaan ja koska ne julkaistaan.

Koulutusmenetelmämme pohjaavat aktiivisiin oppimistekniikoihin ja kaiken ytimessä on uusien konseptien yhdistäminen konkreettiseen tekemiseen. Osallistujat soveltavat oppimaansa ryhmätyön, opittujen faktojen kyseenalaistamisen ja haastavien ajattelutehtävien merkeissä.

Aktiivisen tekemisen on todettu olevan tehokkaan oppimisen kannalta keskeisessä roolissa. Me rakennamme uutta tietoa olemassaolevan päälle ja ohjaamme oppimista niihin aiheisiin, jotka osallistujia luontaisesti kiinnostavat.

Kurssin jälkeen osallistujat rekisteröidään Scrum Alliance -yhteisön jäseniksi sertifioituina tuoteomistajina (Certified Scrum Product Owner). Kurssimaksuun sisältyy vuoden jäsenyys ja pääsy yhteisön online-resursseihin.

 

 

Tämä koulutus pidetään suomeksi.

Valitse haluamasi lippu

Lippu Hinta Määrä
Certified Scrum Product Owner® 8.-9.11.2017 - Early bird
Jos ostat lipun viimeistään 25.10., lipun hinta on 1400 € (+ALV). Tämän jälkeen hinta on 1600 € (+ALV).
1 400,00€ (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
8.11.2017 09:00
Päättyy:
9.11.2017 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Järjestäjä

Reaktor