Tapahtuman oletuskuva

Digi innostaa ulkoluokkailemaan, 20.9. Kouvola

20.9.2023 09:00

Nuorisokeskus Anjala, Regina-koulu

Luonnosta voi ammentaa loputtomasti inspiraatiota oppimiseen. Koulutusosion tavoitteena on monipuolistaa esiopetuksen ja perusopetuksen ulkona oppimisen ja ympäristökasvatuksen digipedagogisia taitoja ja menetelmiä.

Digimenetelmillä voidaan tukea lapsille ja nuorille luontaisia toimintatapoja ihmetellä, tutkia ja havainnoida ympäristöään. Yhdessä koettu ja oivallettu kehittää lasten ja nuorten sosiaalisia taitoja ja lujittaa ryhmädynamiikkaa sekä osallisuutta. Koulutus soveltuu eri oppiaineisiin. Tarvitset koulutuspäivään mukaan omat mobiililaitteet, älypuhelimen ja/tai tabletin. Koulutuspäivässä tarvittavat maksuttomat (ladattavat) sovellukset ilmoitetaan osallistujille viikko ennen koulutusta.

Koulutuskokonaisuuden laajuus on 2op sisältäen ennakkotehtävän, yhden lähipäivän ja kehittämistehtävän, jonka myötä koulutuksen oppeja viedään käytäntöön omalla työpaikalla. Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus soveltuu vasta-alkajille ja toteutetaan osana Opetushallituksen rahoittamaa Yhdessä ulkoluokkaan! –ulko-opettajuuden vahvistamisen täydennyskoulutussarjaa. Hankkeen tavoitteena on lisätä opettajien ja kasvattajien ulkona oppimisen pedagogista osaamista ja valmiuksia. Koulutuksen toteuttavat Suomen Ympäristöopisto Sykli ja Ilona IT Oy.

Koulutus sopii kaikille ulkona oppimisen aloittamisesta kiinnostuneille esi-ja perusopetuksenhenkilökunnalle, eikä vaadi digipedagogista osaamista.

Kouluttajat
Maarit Pihkala, kouluttaja, ympäristö- ja kestävyyskasvatustiimi Sykli
Teemu Moilanen, opetusteknologiajohtaja, Ilona IT Oy

Ilmoittaudu mukaan 13.9. mennessä.

Katso kaikki hankkeen koulutukset.

Kysy lisää:
Maarit Pihkala
050 378 9903
maarit.pihkala@sykli.fi 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

20.9.2023 09:00

Päättyy:  

20.9.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Nuorisokeskus Anjala, Regina-koulu

Ankkapurhantie 6 a
46910 Anjala

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Maarit Pihkala

050 378 9903

maarit.pihkala@sykli.fi