Tapahtuman oletuskuva

Digi innostaa ulkoluokkailemaan, 23.8. Vaasa

23.8.2023 09:00

TaiKon, Kasarmi 11

Luonnosta voi ammentaa loputtomasti inspiraatiota oppimiseen. Koulutusosion tavoitteena on monipuolistaa esiopetuksen ja perusopetuksen ulkona oppimisen ja ympäristökasvatuksen digipedagogisia taitoja ja menetelmiä.

Digimenetelmillä voidaan tukea lapsille ja nuorille luontaisia toimintatapoja ihmetellä, tutkia ja havainnoida ympäristöään. Yhdessä koettu ja oivallettu kehittää lasten ja nuorten sosiaalisia taitoja ja lujittaa ryhmädynamiikkaa sekä osallisuutta. Koulutus soveltuu eri oppiaineisiin. Tarvitset koulutuspäivään mukaan omat mobiililaitteet, älypuhelimen ja/tai tabletin. Koulutuspäivässä tarvittavat maksuttomat (ladattavat) sovellukset ilmoitetaan osallistujille viikko ennen koulutusta.

Koulutuskokonaisuuden laajuus on 2 op sisältäen ennakkotehtävän, yhden lähipäivän ja kehittämistehtävän, jonka myötä koulutuksen oppeja viedään käytäntöön omalla työpaikalla. Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus soveltuu vasta-alkajille ja toteutetaan osana Opetushallituksen rahoittamaa Yhdessä ulkoluokkaan! – ulko-opettajuuden vahvistaminen -täydennyskoulutussarjaa. Hankkeen tavoitteena on lisätä opettajien ja kasvattajien ulkona oppimisen pedagogista osaamista ja valmiuksia. Koulutuksen toteuttavat Suomen Ympäristöopisto Sykli ja Ilona IT Oy.

Koulutus sopii kaikille ulkona oppimisen aloittamisesta kiinnostuneille esi-ja perusopetuksenhenkilökunnalle, eikä vaadi digipedagogista osaamista.

Kouluttajat
Maarit Pihkala, kouluttaja, ympäristö- ja kestävyyskasvatustiimi Sykli
Teemu Moilanen, opetusteknologiajohtaja, Ilona IT Oy

Ilmoittaudu mukaan 15.8. mennessä. 

Katso kaikki hankkeen koulutukset.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:   23.8.2023 09:00
Päättyy:   23.8.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

TaiKon, Kasarmi 11

Itäinen Kasarmintori 7-9
65100 Vaasa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Maarit Pihkala

050 378 9903

maarit.pihkala@sykli.fi