DigiOne tapahtuma 27.4.2023 - Alustasta arjen työkaluksi

27.4.2023 09:00

HTC Helsinki, Ruoholahti

Tervetuloa Tieran järjestämään DigiOne -tapahtumaan Helsingin Ruoholahteen! Uusi tapahtuma on tarkoitettu erityisesti sivistys- ja opetustoimen johdolle ja kehittäjille sekä asiantuntijoille, rehtoreille ja kuntien ICT- sekä digikehityksestä vastaaville asiantuntijoille.

Päivä alkaa avauspuheenvuorolla klo 9 ja rakentuu työpajojen sekä tietoiskujen ympärille. Iltapäiväosuus koostuu yhteisestä seminaarisisällöstä.

Tarkempi agenda tapahtumasivulla >>

 

DigiOne-päivä kokoaa yhteen teemoja DigiOnen palveluiden ympäriltä aina kunnan toimintaympäristön sekä ICT-ympäristön kehittämiseen saakka. Käymme eri kohderyhmille kohdennetuissa työpajoissa aamupäivän aikana läpi joukon mielenkiintoisia aiheita!

Alustatalous on nykypäivää, ja DigiOne-hankkeen tavoitteena onkin kehittää toimiva ja koulumaailmassa toimintaa oleellisesti helpottava digitaalinen palvelualusta arjen työkaluksi. Hankevaiheessa kehitetään kokonaisuutta perusopetukseen ja lukioon. Hankkeen päätyttyä vuodesta 2024 eteenpäin Tiera ja DigiOnessa mukana olevat kunnat luotsaavat kehitystä eteenpäin.

DigiOne-päivän aikana tarjoamme osallistujille aktiivisen foorumin ajankohtaisiin DigiOnea koskettaviin teemoihin niin kehittämisen kuin toiminnan muutoksen osalta. Päivän aikana onkin mahdollisuus verkostoitua useiden kuntien eri toimijoiden kanssa ja kuulla, kuinka Tiera voi palvella ja tukea kuntien opetustoimea vahvasti digitalisoituvassa yhteiskunnassamme.

Tapahtumassa on paikalla DigiOne-hankkeen sekä Tieran asiantuntijoita, palvelun kehittäjiä sekä tuotantoon tulevasta palvelusta vastaavia henkilöitä, joilta on mahdollisuus kysellä lisää hankkeen kuulumisia sekä DigiOneen mukaan liittymiseen liittyviä kysymyksiä.

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. 

Työpajat ja demot

Tunnin mittaiset työpajat ja demot ovat rinnakkaisia aamuohjelmassa alkaen klo 10 ja klo 11. Voit valita itsellesi kaksi erillistä työpajaa. Iltapäivän seminaariosuus pidetään audioriossa klo 12:45 alkaen, ja se on kaikille yhteinen.

Valitse työpajojen 1 ja 2 väliltä sellaiset, jotka kiinnostavat sinua, ja ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, sillä voimme ottaa työpajoihin vain rajallisen määrän osallistujia.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

27.4.2023 09:00

Päättyy:  

27.4.2023 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

HTC Helsinki, Ruoholahti

Tammasaarenkatu 3
00180 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi

https://tiera.fi