Tieran Digiverkostosta voimaa yhteisten haasteiden ratkaisemiseen ja osaamisen kehittämiseen

17.2.2023 09:00

Olemme auttaneet menneinä vuosina useita asiakasomistajiemme digitalisaation edistämishankkeissa. Hankkeiden jälkeen tyypillisesti on tuotosten lisäksi toivelistalle jäänyt jatkokehityshaaveita ja tarpeita tehtäväksi seuraavan hankkeiden yhteydessä. Kokoonnuimme viime syksynä noin kymmenen Tieran omistajakunnan kanssa ideoimaan yhdessä, miten osaamista, tiedonjakoa sekä vertaisoppimista voitaisiin tukea verkostomaisella toiminnalla digitalisaation hyödyntämiseksi ja digitaalisten palveluiden kehittämiseksi.

Näin syntyi idea Tieran Digiverkostosta.

Tällä hetkellä autamme asiakkaita mm. sähköisen arkistoinnin esiselvityksissä ja digitiekarttojen suunnittelussa. Voisiko näihin liittyen ratkaista yhteisiä haasteita ja mahdollisia ratkaisuja yhdessä verkostomaisella toiminnalla?

Tervetuloa mukaan Tiera Digiverkoston esittelytilaisuuteen perjantaina 17.2.2023 klo 9-10.

Tilaisuudessa käydään läpi keskeisiä toimintaympäristön muutoksia ja sitä, miten kansallisella tasolla on kehitetty Kuntien Digitiekarttaa. Esittelemme Tiera Digiverkoston toimintaidean ja ehdotetun hallintamallin sekä kerromme miten verkostoon pääsee mukaan. Tarkoituksena on, että verkoston toimintaa kokeillaan tämän vuoden ajan. Liittymällä verkostoon mukaan pääset vaikuttamaan myös vielä työryhmissä käsiteltäviin teemoihin ja osaamisen kehittämisen suunnitteluun.

Tilaisuus on suunnattu kuntajohdolle, tiedonhallinnan ja tietohallinnon sekä digitaalisen kehityksen ja osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Tilaisuuden avaus
  • Toimintaympäristön muutokset ja digitalisaatio
    • Kuntien digitiekarttatyö, Heli Hänninen, erityisasiantuntija, Kuntaliitto
    • Skenaariot digivisiotyön mahdollistajana, Senior Consultant Sointu Kouki ja Senior Consultant Minna Salonen, Capful Oy
  • Tiera Digiverkoston toimintaidean ja hallintamallin esittely
  • Miten verkostoon pääsee mukaan?
  • Kysymykset ja vastaukset
  • Tilaisuuden päätös

Tervetuloa mukaan!

 

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:   17.2.2023 09:00
Päättyy:   17.2.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi