Digitaalisen ulkomainonnan webinaari

IAB Finland & Suomen Ulkomainosliitto ylpeänä esittävät - Digitaalisen ulkomainonnan webinaari

Digitaalinen ulkomainonta tarkoittaa digitaalisilla mainosruuduilla näkyvää kodin ulkopuolista mainontaa. Kuluttaja kohtaa digitaalista ulkomainontaa monissa eri ympäristöissä, kuten kaupunkien kaduilla, bussipysäkeillä, metroasemilla, kauppakeskuksissa ja vapaa-ajan eri kohteissa mm. vierasvenesatamissa, golf- ja laskettelukeskuksissa.

Digitaalisen ulkomainonnan määrä kasvaa – jatkuvasti ja kaikkialla. Harvasta asiasta alan asiantuntijat ovat niin samaa mieltä kuin digitaalisen ulkomainonnan kasvusta – kyse on enemmänkin kuinka nopeasti se kasvaa.

IAB Finlandin Digitaalisen ulkomainonnan työryhmä aloitti toimintansa syksyllä 2019. Nyt työryhmä on tehnyt Suomen ensimmäisen digitaalisen ulkomainonnan ostajan oppaan, jonka tavoitteena on esitellä digitaalisen ulkomainonnan vahvuuksia, vastuullista toimintatapaa sekä auttaa digitaalisen ulkomainonnan käyttöä markkinointikanavana.

Oppaan julkaisun lisäksi tapahtuman agendalla on mielenkiintoisia puheenvuoroja digitaalisen ulkomainonnan eri markkinatoimijoilta.

Webinaari-infoa:

  • Webinaari on kaikille maksuton
  • Tilaisuus on vuorovaikutteinen - osallistujilla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä
  • Tilaisuus tallennetaan myöhemmin katsottavaksi

Ohjelma

09:00 Webinaarin avaus & katsaus digitaalisen ulkomainonnan markkinaan - Pasi Raassina, IAB Finland ja Klaus Kuhanen, Suomen Ulkomainosliitto & JCDecaux Finland

09:15 Digitaalisen ulkomainonnan ostajan oppaan julkaisu - IAB DOOH työryhmän puheenjohtaja Janne Lohvansuu, Doohlabs & Pasi Raassina, IAB Finland

09:30 Kalliomaalauksista kohderyhmäkauppaan: Näin teemme älykkäämpää ulkomainontaa - Jesse Jussila, Clear Channel

09:50 Case: Automaatio mullistaa ulkomainonnan - Janne Lohvansuu, Doohlabs

10:10 Key note: Ulkomainonnan digiturbon uusi viritys - Tuomas Kurki, dentsu finland

10:30 Webinaari päättyy

 

Yhteistyössä

outdoorfinland_musta.png (6 KB)  
doohlabs-small.png (9 KB) cc-logo-ei-taustaa-vektoroitu.png (105 KB)

 

Puhujat

jlo.jpg (10 KB)

Janne Lohvansuu / Doohlabs

CEO

Janne on Doohlabsin energinen toimitusjohtaja jolla on yli 20 vuoden digitausta. Hän on myös digitaalisen ulkomainonnan työryhmän puheenjohtaja.

jesse.png (406 KB)

Jesse Jussila / Clear Channel

Head of Product

Jesse Jussila vastaa Clear Channel Suomen tuoteorganisaatiosta, jonka tehtävänä on tarjota mainostajille markkinan parhaat ulkomainosratkaisut ja vastata niiden jatkuvasta kehittämisestä.

Clear Channel on osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Clear Channel tarjoaa valtakunnan laajimman ja tavoittavimman digitaalisen mainosverkoston mainostajan käyttöön. Tavoitamme suuret yleisöt tehokkaasti ja nopeasti – nyt myös kohderyhmälähtöisen kampanjasuunnittelun keinoin.

Valtakunnallinen portfoliomme rakentuu monenlaisista uniikeista mainosympäristöistä ja se on hyödynnettävissä useisiin markkinoinnin tarpeisiin. Tarjoamme ratkaisut joilla tavoitat, aktivoit kuluttajia ja rakennat brändiä.

tuomas-kurki_3.png (148 KB)

Tuomas Kurki / dentsu finland

Chief Operating Officer

Tuomas Kurki vastaa dentsulla operatiivisesta tehokkuudesta sekä kumppanuuksien kehittämisestä. Hän on arvostettu johtaja, jolla on vankka kokemus media- ja markkinointialalta. Ennen dentsua Tuomas on työskennellyt johtotehtävissä myös mediamyynnin, viestinnän ja tapahtumien asiantuntijayrityksissä. Erityisesti häntä kiinnostaa miten hyvällä johtamisella luodaan kilpailuetua.

Dentsu on Suomen suurin markkinointiviestinnän konserni, jossa yli 200 markkinoinnin ammattilaista auttaa brändejä kasvamaan vastuullisesti. Maailmanlaajuisesti dentsu toimii 145 maassa 66 000 ihmisen voimin. Tarjoamme alan parhaat palvelut koko markkinointiviestinnän alalta mediaratkaisuista digipalveluihin ja luoviin ratkaisuihin.

klande_webinaari.jpg (67 KB)

Klaus Kuhanen / Suomen Ulkomainosliitto & JCDecaux

Puheenjohtaja, CEO

Klaus on Suomen Ulkomainosliiton puheenjohtaja ja JCDecaux Finlandin toimitusjohtaja.

Suomen Ulkomainosliitto toimii koko ulkomainosalan edustajana, edunvalvojana ja kehittäjänä Suomessa. Liitto tekee aktiivisesti yhteistyötä oman jäsenkuntansa sekä mainostoimistojen, mediatoimistojen ja mainostajien kesken. Tavoitteena on myös kehittää alan tutkimustoimintaa sekä parantaa ulkomainonnan laatua ja vaikuttavuutta.

JCDecaux on maailman johtava ulkomainosyhtiö, joka toimii yli 80 maassa. Innovaatio on yrityksen ytimessä. Kehitämme jatkuvasti uusia, toimialaa muovaavia tuotteita ja palveluita. Seuraavat suuret kehitysaskeleet ulkomainonnan saralla liittyvät ostamisen automatisointiin sekä digitaalisen ulkomainonnan läpinäkyvyyteen.

pasi_raassina_kuvaaja_saara_3m-sivustolle.jpg (534 KB)

Tilaisuuden hostina Pasi Raassina / IAB Finland

Toiminnanjohtaja

Pasi on vetänyt IAB Finlandia jo yli vuoden rautaisella, mutta rennolla otteella.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
28.10.2020 09:00
Päättyy:
28.10.2020 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari, lisätiedot tulee ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla