Tapahtuman oletuskuva

Ympäristöalan erikoisammattitutkinto – Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen osaamisala, syksy 2022, orientaatio (Teams)

19.8.2022 09:00

Verkkotapahtuma (Teams)

Tervetuloa koulutuksen orientaatioon 19.8.2022 klo 9-12!

Koulutusohjelma on tutkintoon valmistavaa koulutusta, jossa tavoitteena on suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinto tai sen osa ”laatu- ja ympäristö- ja turvallisuusvastaavana toimiminen”. Koulutusohjelman myötä sinulla on osaamista kestävän kehityksen johtamiseen ja käytännön edistämiseen laatu-, ympäristö- ja/tai turvallisuusjärjestelmän avulla.

Koulutusohjelman sisältö 
Koulutusohjelman aikana toteutat työpaikallesi kestävän kehityksen kartoituksen sekä laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmän tai -ohjelman kehittämishankkeen. Saat tietoa, työkaluja ja ohjausta hankkeen toteuttamiseen.

Kohderyhmä
Koulutus soveltuu eri alojen asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille esim. nykyisille tai tuleville laatu-, ympäristö- tai turvallisuusasiantuntijoille tai -päälliköille. Saat ammatillista lisäpätevyyttä ja laajennat osaamistasi.

Koulutusohjelman kesto 
16 kk (9/2022 - 12/2023), koulutuspaikka SYKLI Helsinki (Malmi), tarvittaessa etäosallistuminen mahdollista.

Koulutuksen hinta ja rahoitus
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijamaksu (max. 500 euroa) riippuu rahoitusmuodosta ja suoritettavien tutkinnon osien lukumäärästä.

Katso esite

Lue miten siivoustyönjohtaja Riitta Ylijoki kehitti siivouspalveluiden ympäristöohjelman Heinolan kaupungille osana laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen opintojaan » 

Voit myös tutustua lyhyen infotilaisuuden videotallenteeseen pyytämällä linkin vastuukouluttajalta terhi.yli-pirila@sykli.fi.


Lisätietoa:

Terhi Yli-Pirilä
Asiantuntija, kouluttaja, Yritys- ja urapalvelut
terhi.yli-pirila@sykli.fi
050 339 0382

Tervetuloa kuulemaan lisää koulutuksesta!

Tämä ilmoittautuminen koskee koulutusohjelman orientaatiota 19.8.2022. Virallinen ilmoittautuminen tutkinto-opiskelijaksi tapahtuu orientaation jälkeen. Mikäli opintojen aloitus on sinulle jo selvää, pyydä lisätietoja yhteyshenkilöltä.

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:  

19.8.2022 09:00

Päättyy:  

19.8.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma (Teams)


Lisätiedot

Terhi Yli-Pirilä

050 339 0382

terhi.yli-pirila@sykli.fi