Tapahtuman oletuskuva

Ympäristöalan erikoisammattitutkinto – Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen osaamisala, syksy 2021. Ilmoittautuminen on päättynyt.

20.8.2021 09:00

Helsinki

Haluatko kestävän kehityksen kiinteäksi osaksi työpaikkasi johtamista ja arjen tekemistä? Haluatko kehittää tuloksia aikaansaavan laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmän tai -ohjelman? Haluatko toimia innostajana ja aktivoijana, mutta myös järjestelmällisenä kehittämistyön vetäjänä? Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma tarjoaa sinulle ja työpaikallesi osaamista vastuullisuuden suunnitelmalliseen edistämiseen.

Kohderyhmä
Koulutus soveltuu eri alojen asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille esim. nykyisille tai tuleville laatu-, ympäristö- tai turvallisuusasiantuntijoille tai -päälliköille. Saat ammatillista lisäpätevyyttä ja laajennat osaamistasi.

Koulutusohjelman sisältö
Koulutusohjelman aikana toteutat työpaikallesi kestävän kehityksen kartoituksen sekä laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmän tai -ohjelman kehittämishankkeen. Saat tietoa, työkaluja ja ohjausta hankkeen toteuttamiseen. Koulutusohjelma on tutkintoon valmistavaa koulutusta, jossa tavoitteena on suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinto tai sen osa ”laatu- ja ympäristö- ja turvallisuusvastaavana toimiminen”.

Koulutusohjelman aihealueet

  • Kestävä kehitys 
  • Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen 
  • Laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmän rakentaminen ja kehittäminen 
  • Kehittäjänä organisaatiossa: projektinhallinta, työyhteisötaidot, fasilitointi, viestintä, kouluttaminen ja prosessien kehittäminen 
  • Sisäiset auditoinnit, itsearviointi ja jatkuva parantaminen

Tutkinnon laajuus ja aikataulu
Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osp. Jos tavoitteenasi on koko tutkinto, koulutusohjelmaan sisältyy 11 koulutuspäivää (lähi- tai verkkototeutus), verkko-opiskelua sekä oman organisaation aktiivista kehittämistä. Koulutusohjelma kestää reilun vuoden (8/2021–12/2022) ja se on tarkoitettu työn ohessa suoritettavaksi.

Opinnot henkilökohtaistetaan jokaiselle opiskelijalle. Huomioimme aiemman osaamisesi, sovimme sinua ja työpaikkaasi hyödyttävän kehittämishankkeen aiheen, kartoitamme koulutuspäiviin osallistumisesi tarpeen ja suunnittelemme tutkinnon suorittamisen aikataulun. Voit suorittaa koko tutkinnon tai sen osan/osia.

Koulutusohjelman orientaatio on pe 20.8.2021 klo 9-12 verkkototeutuksena (Teams). Koulutuspäivät alkavat syyskuussa ja niitä on syyskaudella 2pv/kk ja keväällä 2022 puolestaan 0-2 pv/kk. Koulutuspäivät toteutetaan koronatilanteen salliessa lähipäivinä Syklissä Helsingissä, mutta niihin on mahdollisuus osallistua myös etänä ja/tai katsoa päivän nauhoite jälkikäteen.

Koulutuksen hinta ja rahoitus
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Oppisopimus on suositeltava rahoitusmuoto. Opiskelijamaksu (max. 500 €) riippuu rahoitusmuodosta ja suoritettavien tutkinnon osien lukumäärästä. Saat lisätietoja rahoituksesta Syklistä.

Katso esite

Lisätietoa:

Minna Myllykoski
laatupäällikkö, kouluttaja
minna.myllykoski@sykli.fi
040 740 6028

Ilmoittaudu mukaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

20.8.2021 09:00

Päättyy:  

31.12.2022

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsinki


Lisätiedot

Minna Myllykoski

040 740 6028

minna.myllykoski@sykli.fi