Kevään viimeinen piiri- ja kykyleiri 20.4-22.4! 

Tänä vuonna 12 - 14-vuotiaiden sarjoissa kilpailevat (2004–2006 -syntyneet) osallistuvat piirileireille, joissa harjoitellaan laji- ja harjoitetaitoja painottaen omaa lajiryhmää. Ohjelmassa on kaikilla myös lajeja ja perusharjoituksia kaikista lajiryhmistä. Lisäksi kaikilla on ohjelmassa leiristä riippuen myös muita liikuntamuotoja, kuten telinevoimistelua ja palloilulajeja. 

Piirileirin lajiryhmät ovat: pikajuoksut, kestävyysjuoksut, hypyt, heitot ja ottelu. Leiriläisten toivotaan olevan samassa lajiryhmässä kaikilla leireillä, mutta mikäli haluaa vaihtaa ryhmää kesken talven leirityksen, tulee siitä ilmoittaa pääkouluttajalle vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavaa leiriä. 

Nuoremmat, eli 8-11 sarjan edustajat pääsevät urheilemaan kykyleirillä, jossa tutustutaan vielä monipuolisesti yleisurheilun saloihin yhtenä ryhmänä. Leiri sisältää paljon ikävaiheen kannalta tarpeellista ja monipuolista liikkumista yleisurheilupainotteisesti kuitenkaan erilaisia pelejä, leikkejä ja voimistelua unohtamatta.

Kouluttajina tällä kaudella toimivat:

  • Pika- ja aitajuoksut: Kati Minkkinen
  • Kestävyysjuoksu ja hypyt: Joni Homanen
  • Heitot: Tiia Tirkkonen
  • Kykyleiri: Esa-Pekka Räsänen

Leireille järjestetään tuttuun tapaan pientä maksua vastaan yhteiset bussikyyditykset. Lähto perjantaina 20.4.18 Lappeenrannan urheilutalolta klo 15.15. Muille pysäkeille bussi pysähtyy seuraavasti: 

Joutsenon linja-autoasema klo 15.30

Imatran keskusliikenneasema klo 15.50

Tarvittaessa Simpele, Parikkala

Bussikyydin hinta 25 euroa/hlö (Simpele/ Parikkala 12 euroa/ hlö).

Huoltajilla on mahdollisuus viettää leirin ohessa oma rentouttava ja liikunnallinen viikonloppu samaan hintaan täysihoidolla (mm. lenkkipolut, kuntosali, Sport Spa -kylpylä, maistuvat ateriat).

Leirin hinta pe-su 130e. Lasku tulee postissa leirin jälkeen.

Tulevat piiri- ja kykyleirit:

Jatkuu syksyllä -18

Ilmoittautuminen päättyykeskiviikkona 11.4.!

Lisätietoja: salli.kirvesmies@lum.fi tai j.homanen91@gmail.com

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
20.4.2018 16:00
Päättyy:
22.4.2018 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tanhuvaaran urheiluopisto
Moinsalmentie 1042
57230 Savonlinna

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla.