Forssan seudun elinkeinopoliittisen ohjelman laadinnan työpajat

15.5.2024 17:30

Tervetuloa Forssan seudun elinkeinopoliittisen ohjelman laadinnan työpajoihin maaliskuussa ja toukokuussa!

Osana ohjelman laadintaprosessia on kuultu ja osallistettu seudun eri tahoja monipuolisesti ja nyt näissä työpajoissa on aika kiteyttää nämä viestit ja sanomat tiiviiksi seudun elinkeinopolitiikkaa ohjaavaksi paketiksi. Työpajojen tavoitteena on muodostaa seudulle vahva viesti, josta on karsittu löyhät korulauseet pois ja johon seudulla voidaan aidosti sitoutua.

Ensimmäinen työpaja (Visio ja tavoitteet) on keskiviikkona 20.3.2024 Tammelan valtuustosalissa kello 17.30-19.30, jossa muotoillaan seudullinen palvelulupaus elinkeino- ja yrityselämälle sekä merkittävimmät osa-alueet, joihin seudun tulee yhteisesti erityisesti keskittyä. Työpajan tulosten pohjalta laaditaan elinkeinopoliittisen ohjelman toimintamallin ja toimenpideohjelman luonnos.

Toinen työpaja (Toimenpiteet ja toimintamalli) on keskiviikkona 15.5.2024 Jokioisten valtuustosalissa kello 17.30-19.30, jossa kiteytetään ja arvotetaan olennaisimmat askeleet, joilla seudulla lähdetään yhdessä konkretisoimaan elinkeino- ja yrityselämän edistämistä. Työpan tavoitteena on rajata sisällöt ohjelmaluonnokseen sekä antaa syötteet ja evästykset ohjelman viimeistelyyn sekä tulevaan hyväksymisprosessiin.

Työpajat järjestetään lähitilaisuuksina ja kahvitarjoilu tiloissa on kello 17 alkaen. Työpajat aloitetaan kello 17.30.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Forssan seudun elinkeinopoliittisen ohjelman toteutetaan FORCE-hankkeen mahdollistamana. Hämeen maakuntahallitus myönsi Forssan Yrityskehitykselle hankerahoitusta työn toteuttamiseen. Sen tavoitteena on vastata elinkeinoelämän rakennemuutokseen, jonka seutu on lyhyessä ajassa kohdannut. Rahoitus myönnettiin Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -määrärahoista.

Ajankohta

Alkaa:  

15.5.2024 17:30

Päättyy:  

15.5.2024 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi