Erätauko-dialogi osaamisen tunnistamisesta ja näkyväksi tuomisesta

7.9.2021 13:00

Pienryhmävalmennus, Zoomissa

Tervetuloa mukaan keskustelemaan 12 hengen porukassa osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta. Käymme keskustelua Erätauko-dialogin muodossa.

Osaamista kertyy jokaiselle monissa ympäristöissä, mutta aina oman osaamisen huomaaminen ei ole helppoa. Vuorovaikutuksella ja muilla ihmisillä on keskeinen rooli oman osaamisen huomaamisessa. Hyvä tapa huomata omaa osaamista on tasavertainen ja luottamuksellinen keskustelu. 

Osaamisen tunnistamisesta käytävän Erätauko-dialogin tarkoituksena on auttaa keskustelijoita huomaamaan omaa osaamistaan: tietoja, taitoja, vahvuuksia, asenteita – kaikkea sitä missä on hyvä!

Mikä on Erätauko-dialogi?

Erätauko on uusi tapa käynnistää ja käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua – mahdollisuus pysähtyä ja harkita asioita rauhassa. Erätauon avulla pyrimme tuomaan yhteen eri lähtökohdista tulevia ihmisiä tasavertaiseen keskusteluun.

Keskustelulla on ohjaaja, joka pitää huolta keskustelun rakentavasta ja tasavertaisesta ilmapiiristä. Tällä kertaa ohjaajana toimii Tradenomien Jori.

Erätauon lähestymistapana on dialogi, joka on rakentava ja tasavertainen tapa keskustella. Dialogin tavoitteena on aiheen, toisten ihmisten tai itsen parempi ymmärrys, mutta ei yksimielisyys tai nopeat ratkaisut. Parhaimmillaan dialogissa voi syntyä ennalta-arvaamattomia oivalluksia ja uutta ajattelua.

Erätauko-keskustelumenetelmä sopii kaikille. Keskustelun osallistujilta ei tarvita asiantuntemusta tai aikaisempaa kokemusta aiheesta.

Koetko oman osaamisen sanoittamisen haastavaksi? Onko suomalaisilla tapana vähätellä omaa osaamista? Tule keskustelemaan ja oivaltamaan aiheesta muiden tradenomien kanssa! 

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä. Tapahtumasta ei tule tallennetta.

#osaaminennäkyviin #sitra

 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:  

7.9.2021 13:00

Päättyy:  

7.9.2021 14:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pienryhmävalmennus, Zoomissa


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi