Tapahtuman oletuskuva

Vaikuttava esiintyminen myyntityössä

17.2.2022 09:00

Zoom

logorivi.png (49 KB)
 
Tervetuloa osallistumaan Vaikuttava esiintyminen myyntityössä -koulutukseen!

Improvisaatio- ja vuorovaikutuskouluttaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja näyttelijä Elina Stirkkinen johdattelee osallistujat oman osaamisen viestimisen ja myyntitilanteissa tapahtuvaan esiintymisen äärelle. Koulutuksessa harjoitellaan käytännönläheisesti työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteita vakuuttavasta esiintymisestä neuvotteluprosessiin valmistautumiseen ja myyntipitchauksen esittämiseen. Koulutuksessa opitaan toiminnallisten, hauskojen ja yksinkertaisten harjoitusten avulla tunnistamaan omaa ilmaisua esiintymistilanteissa. Koulutus on suunnattu Oulun alueen pk-yritysten myyntihenkilöstölle sekä Oulun alueen korkeakoulujen ja koulutuskuntayhtymä Osaon opetushenkilöstölle. 

Toteutuksesta:

Koulutus on jokaiselle osallistujalle maksuton ja se järjestetään etäyhteydellä Zoomissa 17.2.2022. Koulutukseen osallistuminen edellyttää toimivaa mikki- ja kamerayhteyttä. Koulutuspäivä on jaettu kahteen toteutukseen:

Yrityshenkilöstö: Aamupäivän toteutus klo 9 - 12
Opetushenkilöstö: Iltapäivän toteutus klo 13 - 16

Kussakin lipputyypissä on rajoitettu määrä paikkoja tarjolla. Voit ilmoittautua myös varasijalle. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, muistathan ilmoittaa asiasta Myski-hankkeen yhteyshenkilölle.

Paikkoja ei enää tarjolla.
Kouluttajan esittely

elinasti.jpg (80 KB)

Elina Stirkkinen on improvisaatioon ja sen kouluttamiseen erikoistunut näyttelijä ( TeM -90 ), vuorovaikutuskouluttaja sekä Ratkaisukeskeinen Valmentaja ( HY+ 2015). Lähes 30 vuoden ajan Elina on tutkinut improvisaation ja rakentavan vuorovaikutuksen työkaluja monenlaisten ryhmien kanssa: työyhteisöissä, oppilaitoksissa, näyttelijöiden, harrastajien, senioreiden, lasten ja nuorten kanssa. Jokainen kohtaaminen impron äärellä opettaa niin koulutettavia, kuin kouluttajaansa, siksi tämä työ kiinnostaa ja innostaa loputtomasti.

 

Järjestäjä:
Myyntiosaaminen kasvun keskiöön
-hankkeeseen on saatu Euroopan Sosiaalirahaston rahoitusta Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta 1.4.2019-31.8.2022. Tämän lisäksi kaikki toteuttajat osallistuvat rahoitukseen omalla osuudellaan. Hankkeen päätoteuttaja on Oulun ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina Koulutuskuntayhtymä OSAO ja Oulun yliopisto.

Ajankohta

Alkaa:  

17.2.2022 09:00

Päättyy:  

17.2.2022 16:00

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Susanne Korva

(+358) 050 4714343

susanne.korva@oamk.fi

www.oamk.fi/myski