Esimiesvalmennus syksy 2020

1.10.2020 17:30

Verkkovalmennus

Esimies tai esimiestyöstä kiinnostunut - tule mukaan virtuaaliseen verkkovalmennuskokonaisuuteen, joka starttaa 1.10.2020.

Saat konkreettiset työkalut toimintasi kehittämiseen ja kokeneiden asiantuntijoiden alustukset erilaisiin johtamisen teemoihin. Lisäksi tukenasi on oma virtuaalinen yhteisö sekä sparrauskaveri arjen haasteisiin.

Fokuksena on erityisen ajankohtainen etätyöympäristössä johtaminen ja työskentely. Sen tuomat haasteet ja mahdollisuudet niin itsesi kuin muiden johtamiseen. Kaiken keskiössä oma hyvinvointisi.

Aikataulu, aiheet ja eteneminen

Esimiesvalmennus toteutetaan virtuaalisessa valmennusympäristössä. Valmennus sisältää kolme etätyöpajaa, joissa opitaan yhdessä keskustellen ja kokeillen asiantuntija-alustusten johdolla.

Lisäksi saat konkreettisia välitehtäviä, joiden avulla voit viedä uusia taitoja arjen työhön.

Valmennuksen ajan sinua ja kehittymistäsi tukee oma virtuaalinen esimiesyhteisösi sekä ensimmäisellä kerralla nimetty sparrausparisi.

Etätyöpaja 1: Johda itseäsi ja voi hyvin - myös etätyössä

Torstaina 1.10. klo 17.30-19.30

Valmentaja: Reetta Viinanen 

Itsensä ja oman työnsä johtaminen saa omat lisähaasteensa, kun monen työ on siirtynyt kotitoimistoille ja erilaisiin etätyöympäristöihin. Työarki on täynnä muutosta ja uuteen sopeutumista. 

Miten huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta uudessa tilanteessa. Millaisin konkreettisin keinoin johdan itseäni ja pysyn tehokkaana, vireänä ja innostuneena omassa työssäni isojenkin muutosten keskellä.

Tässä työpajassa saat konkreettisia työkaluja niin oman hyvinvointisi kuin oman työsi johtamisen tueksi. Pääset keskustelemaan toisten esimiesten kanssa ja löytämään juuri sinulle parhaat käytännöt.

Etätyöpaja 2: Johda muutosta ja joukkojasi - myös etätyössä

Torstaina 22.10. klo 17.30-19.30

Valmentaja: Matti Henttinen 

Johtajuus on taitolaji, jota opetellaan koko elämä. Erilaiset muutostilanteet tuovat esimiestyöhön omat haasteensa. Nykyään johtajuus on siirtynyt myös suurilta osin erilaisiin virtuaalisiin ympäristöihin. 

Tässä työpajassa pohditaan yhdessä keskustellen johtajuuden teemaa. Saat työkaluja niin oman johtajuutesi kehittämiseen kuin erilaisten muutostilanteiden luotsaamiseen, myös etäympäristöissä. Matkaoppaana Matti Henttinen, joka tuo huippu-urheilun opit työelämään.

Etätyöpaja 3: Rikasta ja toimivaa yhteistyötä - myös etätyössä

Torstaina 12.11. klo 17.30-19.30

Valmentaja: Reetta Viinanen

Kohtaamiset, viestintä ja vuorovaikutus ovat siirtyneet neukkareista ja kahviautomaatilta erilaisiin virtuaaliin ympäristöihin. 

Miten viestiä selkeästi, tulla ymmärretyksi sekä saada aikaan työn sujumiselle tuiki tärkeää keskustelua myös etäympäristöissä. Miten rakentaa verkon välityksellä luottamusta ja sujuvoittaa yhteisiin tavoitteisiin pääsemistä.

Tässä työpajassa keskitytään esimiehen viestintä- ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen sekä pohditaan yhdessä parhaat viestintäkäytännöt juuri sinun työhösi.

Puhujat

Reetta Viinanen Viestintäasiantuntija, Työyhteisövalmentaja, NLP Associate Trainer

Reetta on toiminut viestinnän, vuorovaikutuksen ja muutosjohtamisen parissa 15 vuoden ajan. Reetalle on tärkeää mahdollistaa muutoksia konkreettisin työkaluin ihmisten hyvinvoinnista huolehtien. Valmentajana Reetta on rohkaiseva innostaja, joka haluaa lisätä ihmisten henkilökohtaisia voimavaroja ja vuorovaikutustaitoja.

Matti Henttinen Olympia-, MM- ja EM-mitalistien mentaalivalmentaja, Työyhteisö- ja esimiesvalmentaja 

Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Matti tuo huippu-urheilun valmennuksen opit työelämään. Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. 

Valmennuksen toteuttaa yhteistyökumppanimme UP Partners.

Ilmoittautuminen

Valmennukseen mahtuu mukaan 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.10.2020 17:30

Päättyy:  

1.10.2020 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkovalmennus


Lisätiedot

tapahtumat@tradenomi.fi