Etätyön juridiikkaa

9.6.2021 16:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Mitä oikeudellisia seikkoja kannattaa huomioida tulevaisuuden etätöissä? Kuinka kannattaa toimia, kun etätöitä ei enää suositella yhtä vahvasti kuin pahimpaan korona-aikaan?

 
Webinaarista saat tietoa, mistä oikeuksista ja velvollisuuksista kannattaa sopia tai pyytää ohjeita jatkoa ajatellen.
  • Miten etätyöt voivat edelleen jäädä osaksi arkea, jos niin halutaan?
  • Mistä kaikesta on hyvä muistaa sopia tai pyytää uusia ohjeita, ettei vahingossa tulisi ikäviä yllätyksiä, kuten kankeaa paluuta vanhaan?
  • Kuinka parhaiten taataan toimiviksi koettujen mallien jatkuminen – tai kehittäminen entistä paremmiksi, etä- ja lähitöitä tarvittaessa yksilöllisesti ja joustavasti mahdollistaviksi ratkaisuiksi?

Webinaari on tarkoitettu ensisijaisesti kaikille työntekijöille, jotka tahtovat jatkossakin tehdä etätyötä. Webinaarissa nostetaan esiin myös henkilöstön edustajien rooli etätyöstä sopimisessa. 

Kouluttajana toimii lakimies ja yrittäjä Katariina Sorvanto

Osallistu tähän webinaariin ja varmista, että työt sujuvat mukavasti myös kesälomien jälkeen!

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.6.2021 16:00

Päättyy:  

9.8.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Julia Lauren

julia.lauren@tradenomi.fi