EU:n tietosuoja-asetus tulee toukokuussa – miten valmistautua velvoitteisiin?

15.2.2018 09:00
Tapahtumatalo Bank

EU:n tietosuoja-asetusta on noudatettava 25.5.2018, jolloin se korvaa henkilötietolaissa olevan sääntelyn. Asetus aiheuttaa uusia velvoitteita yrityksille ja muille yhteisöille ja myös sanktiot ankaroituvat merkittävästi nykyisestä. Asetukseen valmistautuminen on syytä aloittaa viimeistään nyt, jotta tarvittavat muutokset toimintatapoihin, prosesseihin ja IT-järjestelmiin ehditään tehdä.

Mitä kaikkea täytyy ottaa huomioon käsiteltäessä henkilötietoja? Mitä on huomioitava ulkoistamissopimuksissa? Tarvitaanko yrityksessä tietosuojavastaavaa? Miten tietoturvaloukkauksesta tulee ilmoittaa? Millaisia seuraamuksia on sillä, jos asetusta ei noudateta? Miten muutoksia olisi hyvä lähteä viemään toimintatapoihin ja prosesseihin? Mikä on tilanne EU:n tietosuoja-asetusta täsmentävän ja täydentävän kansallisen lainsäädännön valmistelun osalta?

Tule perehtymään EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin asiantuntijamme johdatuksella. Koulutus pidetään 15.2.2018 klo 9.00–12.00 Tapahtumatalo Bankissa osoitteessa Unioninkatu 20, 2 krs, Helsinki.

Koulutuksessa käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukanaan tuomat keskeiset muutokset henkilötietojen käsittelyyn ja neuvotaan, mitä seikkoja yrityksissä on syytä ottaa huomioon valmistauduttaessa asetuksen vaatimuksiin

Koulutus on suunnattu HR:n edustajille, juridiikan asiantuntijoille ja yritysjohdolle.

Kouluttajana toimii PALTAn asiantuntija Pia-Maria Pesonen.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 8.2.2018 mennessä.

Hinta

PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 %
Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 %

Peruutusehdot:Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
15.2.2018 09:00
Päättyy:
15.2.2018 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Bank Unioninkatu 20 00130 HELSINKI Finland

Järjestäjä