Kuopion seudun tradenomit: Paint & Wine

14.2.2024 17:30

Ateljee Satu Suomalainen

On aika yhdistää taide ja viini ystävänpäivän kunniaksi! Kuopion seudun Tradenomit kutsuu sinut hauskaan ja unohtumattomaan Paint & Wine -iltaan, jossa luovuus kukkii ystävänpäivän kunniaksi!

 

 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalailusta – ainoastaan rohkeutta kokeilla!

 

Tule yksin tai kutsu ystäväsi mukaan! Tämä on mahtava tilaisuus rentoutua, ilmaista luovuutta ja samalla nauttia hyvästä seurasta ja juhlistaa ystäviä. Taiteilija Satu Suomalainen uskoo, että luovuus on luontainen ominaisuus meissä ihan jokaisessa. Yleensä sen puhkeamiseen tarvitaan vain halua heittäytyä uuden äärelle. Ateljeella saatkin maalata juuri sellaisen taulun, kun haluat itsellesi tai esimerkiksi lahjaksi ystävälle.

 

 

Maalailun lomassa sinulle on tarjolla teetä ja kaurakeksejä. Voit tuoda tapahtumaan halutessasi omia alkoholillisia tai alkoholittomia juomia. Ateljeelta löytyvät skumppa- ja viinilasit sekä pieni jääkaappi juomillesi. Huomioithan, että virvokkeet ovat omakustanteisia.

 

 

Ateljeella on teille kertakäyttöesiliinat, mutta silti kannattaa varautua siihen, että roiskimista tapahtuu ja vaatteet sotkeutuu. Älä pukeudu siis "ykkösiin". Halutesanne voitte vaihtaa ennen tapahtumaa sopivaa vaatetta yllenne.

 

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi pian! Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 11.2.2024. Tapahtuman omavastuu on 15 euroa. Tapahtuman kesto osallistujamäärästä riippuen 2,5 - 3,5h.

 

Tapahtuma on avoin kaikille Tradenomien täysjäsenille + avec.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.2.2024 17:30

Päättyy:  

14.2.2024 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ateljee Satu Suomalainen

Sairaalakatu 9
70110 Kuopio

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Kuopion seudun Tradenomit

kuopio@tradenomi.fi