Momentum: Sujuvuutta arkeen

3.5.2023 14:00

Webinaari

Paremman arjen ja elämän avaimet ovat meidän omissa käsissämme. Proaktiivisella asenteella ja muutamalla hyvällä arjenhallinnan vinkillä voimme tehdä pieniä tai vähän suurempiakin muutoksia omaan elämäämme. Suurin osa elämästämme on tavallista arkea, joka voi olla sujuvaa ja helppoa, tai pahimmillaan pelkkää selviytymistä kohti seuraavaa viikonloppua, lomaa tai eläkeikää. Jokaisen on mahdollista muokata arjestaan vähän parempaa, pienillä muutoksilla, olennaiseen keskittymällä ja turhaa karsimalla.

Tässä webinaarissa keskitytään arjen suunnitteluun ja toteutukseen päivien ja yksittäisten hetkien tasolla. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. Sujuvan arjen työkalut, hyvän päivän rutiinit sekä tavarataidot.

Webinaarin asiantuntijana toimii LCA Life Coach ja Momentumin hankekoordinaattori Venla Vuorjoki.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivulla.

Tapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:  

3.5.2023 14:00

Päättyy:  

3.5.2023 15:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Momentum-hanke