Ylpeästi tradenomi - paneelikeskustelu

21.9.2023 17:00

Webinaari

Millaista on olla tradenomi?

Ylpeästi tradenomi -paneelissa kuullaan kolmen eri elämänvaiheessa olevan tradenomin ajatuksia ja kokemuksia tradenomiudesta sekä kaikkeen siihen liittyvästä. 

Miten tradenomitutkinto on tukenut sosiaalisen median tekemisessä? Entä artistin urassa? Millaiset opit kantavat työelämässä - ja miksi siihen halutaan olla vaikuttamassa? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaavat kolme panelistiamme; 

Anki Vikman, TikTok-influencer ja tradenomiopiskelija

Anki Vikman on 21-vuotias markkinoinnin opiskelija Haaga-Heliasta. Hän muutti Helsinkiin Lappeenrannasta 2 vuotta sitten opiskelupaikkansa takia ja hänestä on ollut ihanaa asua isossa kaupungissa. Anki kertoo olleensa aina tosi luova ja siksi halusikin päästä opiskelemaan markkinointia. Vapaa-ajalla hän rakastaa urheilla, tehdä somea, lukea ja taiteilla.

Kalle Lahtinen, artisti ja valmistunut tradenomi

Kalle Lahtinen - alias Kullervo - on Tampereen ammattikorkeakoulusta v. 2020 valmistunut BBA, jonka koulutus on vienyt mukanaan menestyneelle myyntiuralle sekä musiikin markkinoinnin ääreen. Somessa Sir Lahtinen -nimellä suomalaisia kielen käytöstä Suomeks Sanottuna -sarjallaan kouluttanut Lahtinen on sanavalmiuden ja viestinnän optimaalisen suorittamisen perässä juokseva sanataiteilija, jolle suomen kielen käyttö niin puhuttuna, laulettuna, kirjoitettuna tai hissipuheessa runoiltuna on kaikki kaikessa. 

Sami Vesala, operatiivinen päällikkö ja Tradenomien hallituksen jäsen

Sami Vesala on valmistunut keväällä 2016 Turun AMKsta liiketoiminnan logistiikan tradenomiksi ja nykyään vaikuttaa synnyinkaupungissaan Turussa. Nykyiseen työhönsä Mann Lines Oy:lle Sami on päätynyt pitkän uransa ansiosta, olleen mukana myös pari "hyppyä tuntemattomaan", epäonnistumista työmarkkinoilla sekä hieman tuuriakin.

 

Tule siis mukaan kuulemaan keskustelua mielenkiintoisesta aiheesta. Paneeli on avoin kaikille, joten voit vinkata siitä myös kaverille, vaikka tämä vasta miettisi tradenomiksi opiskelua. 

Tapahtuma on suunnattu erityisesti tradenomiksi opiskeleville. 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.9.2023 17:00

Päättyy:  

21.9.2023 18:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomiopiskelijat

tapahtumat@tradenomi.fi