Joogaa jokaiselle Olavinlinnassa

13.5.2023 09:30

Olavinlinna

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan Olavinlinnan Kongresisaliin sellaisena kuin olet!

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogaamisesta. Liikkeet on mahdollista muokata jokaiselle sopiviksi. Jooga alkaa rauhallisella hengittelyllä, jonka jälkeen siirrytään erilaisiin jooga-asanoihin ja toiminnalliseen venyttelyyn. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja kehoa kunnioittaen. Lopuksi tehdään loppurentoutus.

Ota mukaasi oma joogamatto, viltti, villasukat ja tarvittaessa myös oma vesipullo. Saavu paikalle valmiiksi joogaamiseen sopiviin vaatteisiin pukeutuneena. Kongressisalissa voi olla viileää, joten huomioithan asian pukeutumisessasi. Linnassa ei ole käytössä peseytymis- eikä pukeutumistilaa.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikka varataan ja maksetaan ennakkoon Eventillassa oman verkkopankin kautta. Hinta 12 € / osallistuja. 

Huom! Yksi henkilö voi varata ja maksaa max. kahden henkilön paikat.

Maksettuja pääsymaksuja ei palauteta. Poikkeuksena tästä on tilanne, jos asiakas ei pääse osallistumaan tähän tapahtumaan syystä, joka johtuu järjestäjästä (Suomen kansallismuseo, Olavinlinna).

Huom! Saavuthan linnan pääovelle täsmällisesti, noin 10 minuuttia ennen joogan alkua. Ennakkomaksut tarkistetaan ennen sisälle siirtymistä.

Joogaa ohjaa liikunnanohjaaja -opiskelija Henna Peltoniemi.

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 11 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

13.5.2023 09:30

Päättyy:  

13.5.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Olavinlinna

57130 Savonlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen kansallismuseo, Olavinlinna