Osinkokevät orastaa – onko kotimaisessa pörssissä ja maailmantaloudessa valoa näkyvissä?

31.1.2024 17:30

Webinaari

Tradenomien yhteistyökumppani Danske Bank järjestää webinaarin ja  kutsuu myös Tradenomien jäsenet mukaan kuulemaan asiaa finanssimaailmasta.

 

Ohjelma: 

Tervetuloa Suomen Osakesäästäjien ja Danske Bankin yhteiseen webinaarin, jossa avaamme kotimaisen pörssin kevään osinkonäkymiä sekä yritysten nykytilanteen taustoja ja toimintaympäristön näkymiä. 
Lisäksi otamme tarkasteluun maailmantalouden suhdannenäkymien teemoja sekä keskeisiä riskejä ja mahdollisuuksia.

Takana on maailmanlaajuisesti katsottuna hyvä pörssivuosi, vaikkakin kotimaisen pörssimme osalta taival on ollut vaatimattomampi. Myös talous on erityisesti Yhdysvalloissa pitänyt pintansa, Suomen ja Euroopan näkymien ollessa vastaavasti vaatimattomampia.

Inflaation maltillistuessa myös markkinoiden odotukset ohjauskorkojen tulevista laskuista kiihtyivät viime vuonna, mikä ajoi korkotasoja alas ja pörssikursseja ylös kohti historiallisia huipputasoja.  

Ovatko kuitenkin odotukset korkojen laskusta jo ylimitoitettuja? Törmääkö markkinoiden euforia talouden realiteetteihin ja onko kotimaisten pörssiyritysten näkymissä jo valoa? 

Lähetys kestää noin 30 minuuttia ja sen aikana katsojat voivat lähettää kysymyksiä asiantuntijavieraillemme. Webinaari on katsottavissa jälkikäteen myös tallenteena tällä sivulla.

Tervetuloa mukaan webinaariimme ottamaan nämä sijoittajan ajankohtaiset teemat haltuun! 

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan mukaan pääset tästä

Ajankohta

Alkaa:  

31.1.2024 17:30

Päättyy:  

31.1.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Danske Bank