Kontakta

Kontakta webinar: Den nya ISO standarden för kundkontaktcenter – nu kan du certifiera dig!

Konsumenter röstar i allt högre grad med plånboken och där alternativ inte finns, ökar klagomål och missnöjde markant. Konsumentmarknaden blir allt mer komplex, vilket innebär att företag måste erbjuda komplexitet i sina kundkontakter för att alltid kunna erbjuda vad konsumenter efterfrågar.

Sedan ett par år tillbaka finns en ISO-standarden för kundkontaktcenter 18295 del 1 & 2. Från och med 2022 kan äntligen certifiering ske av svensk kundservice, telefonsälj och svarsservice, samt dess uppdragsgivare. Att följa standarder är alltid en konkurrensfördel, både nationellt och internationellt. Redan idag efterfrågas olika typer av kvalitetsbevis vid samarbeten eller upphandlingar.

Standarden kan skapa värde hos kund, uppdragsgivare, medarbetare och kundkontaktcenter genom att förbättra och effektivisera service och relationen mellan uppdragsgivare och kundkontaktcenter. På sikt kommer standarden att bidra till att den generella kvalitetsnivån på kundkontaktcenter kommer att höjas. Det innebär att konsumenter på sikt kommer uppleva bättre bemötande och bättre service, vilket är bra för hela svenska marknaden!

I detta webinar möter du Tina Wahlroth från Kontakta som varit med och tagit fram standarden. tillsammans med Magnus Larsson från H1 Communication som redan idag tillämpar standarden i sin verksamhet. Magnus berättar om hur H1 använder sig av standadarden och som berättar om vilka fördelar den ger. Under denna halvtimme kommer du få veta vad ISO-standard 18295 går ut på och hur det kan styrka er verksamhet och både öka kundnöjdhet, få nöjda medarbetare och ge er en konkurrensfördel.

Praktiska detaljer:

Datum: 28 april 2022  
Tid: Klockan 08:30 – 09:00  
Plats: Digitalt och länk skickas inför mötet till anmälda.  
Kostnad: Kostnadsfritt och öppet för alla  

 

Vid frågor, kontakta Annika Svenle, 073 954 6803 alternativt annika.svenle@kontakta.se

Varmt välkommen!

 

Det finns inga fler biljetter.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
2.9.2022 08:30
Slutar:
2.9.2022 09:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Digitalt

Arrangör