Pääkaupunkiseudun tradenomien Sointukylpy

19.12.2023 18:00

Kalliolan kansalaisopisto

This event is held only in Finnish

 

 

Painaako joulukiireet? Haluaisitko hetken omaa rauhaa ja irtioton hektisen arjen keskeltä?

 

Tule mukaan Pääkaupunkiseudun tradenomien järjestämään Sointukylpyyn 19.12.2023!

 

Sointukylvyssä soitinten harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat sinut rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli rauhoittuvat. Sointukylpy on jokaiselle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Sointukylvyn aikana lepäät viltin alla kuunnellen ja tuntien äänten syvärentouttavan vaikutuksen. Sointukylvyn soittimina on mm. tiibetiläiset käsintaotut äänimaljat, tuulikellot, merirumpu ja sadekeppi. Soiton voimakkuus on miellyttävä, ei liian voimakas. Sointukylvyn alussa kerrotaan äänimaljojen vaikutuksista sekä esittellään soittimia. Alussa ohjataan myös lyhyt kehon rentoutusharjoituks. Itse soiton aikana (45min) on mahdollista vaipua hyvin rentoutuneeseen tilaan ja jopa nukahtaa. Lopuksi voit halutessasi jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi muille. 

 

On hyvä pukeutua rentoon ja lämpimään asuun. Rentoutuessa useat kokevat olonsa viileäksi tai jopa palelevansa. Salissa on jumppamattoja ja fleecepeittoja. Jos kuitenkin haluat, voit ottaa mukaasi oman fleecepeiton tai vastaavan, jonka voit laittaa päällesi, tai pään/polvitaipeiden alle mukavan asennon varmistamiseksi. 

 

Ihastuttavan sointukylvyn meille pitää Irene Hursti (Jalatar tmi). Voit lukea lisää Jalattaresta osoitteesta https://www.jalatar.fi/.

 

Ilmoittauduthan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tapahtumassa on 10 € omavastuu. Lisätietoja tapahtumasta antaa Maiju Jokihaara, maiju.jokihaara@pkstradenomit.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.12.2023 18:00

Päättyy:  

19.12.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kalliolan kansalaisopisto

Sturenkatu 11
00510 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Maiju Jokihaara

maiju.jokihaara@pkstradenomit.fi