YTN: tilintarkastus- liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala: Jäsenkyselyn tulosjulkistus ja vinkkejä työssäjaksamiseen ja hyvinvointiin

12.12.2023 17:00

Webinaari

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan neuvottelujärjestömme YTN:n sopimusalan: tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoalan järjestämän Jäsenkyselyn tulosjulkistus ja vinkkejä työssäjaksamiseen ja hyvinvointiin - webinaarin

 

Teetimme neuvottelujärjestömme YTN:n tilintarkastus ja liikkeenjohdon konsultointi - sopimusalan jäsenille jäsenkyselyn tämän syksyn aikana ja kysyimme perinteisten kysymysten lisäksi erityisesti työssä jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä. Iso kiitos jo tässä kohtaa vastauksistanne, niistä on paljon hyötyä alan edunvalvonnassa.

Julkaisemme tutkimuksen tulokset etäyhteyksin webinaarissa 12.12. klo 17.00 alkaen. Tulosten julkistuksen lisäksi pääsemme kuulemaan vinkkejä työssäjaksamiseen ja hyvinvointiin Maaret Vuoriolta.

Maaret on hyvinvointivalmentaja, jolla on takanaan pitkä ura myynnin parissa muun muassa kansainvälisestä pörssiyhtiöstä. Hän on itsekin nähnyt ja kokenut, miten stressi ja suuret tavoitteet voivat imeäihmisen kuiviin, vieden ilon ja merkityksellisyyden elämästä ja työstä.

Tänä päivänä Maaret tekee työtään intohimosta käsin: haluna auttaa myös muita johtamaan omaan itseään kokonaisvaltainen hyvinvointi edellä.

Tarjoamme myös 40 ensimmäiselle webinaariin ilmoittautuneelle pizzalahjakortin, joten voit nauttia puheenvuorosta hyvän ruuan ääressä, mikäli ilmoittaudut mitä pikimmiten!

Tilaisuus on tarkoitettu YTN:n jäsenliittojen jäsenille, joiden työpaikka on tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin tai taloushallinnon toimialalla. 

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan kiinnostavasta puheenvuorosta!

 

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen webinaariin YTN:n sivujen kautta.

 

Ylemmät toimihenkilöt YTN on Tradenomien yksityisen sektorin neuvottelujärjestö.

Ajankohta

Alkaa:  

12.12.2023 17:00

Päättyy:  

12.12.2023 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Ylemmät toimihenkilöt YTN, tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala, sopimusalavastaava Veera Hellman

050 385 8229

veera.hellman@ytn.fi