Momentum: Työnhaku eri somekanavissa - Tom Laine

25.5.2023 14:00

Webinaari

Sosiaalisen median arvo niin työnhaussa kuin rekrytoinneissakin on hyvin merkittävä. LinkedIn on somen työnhakukanavista oleellisin, mutta myös esimerkiksi TwitterFacebook ja Instagram ovat osoittaneet etunsa työnhakutilanteissa. Työnantajan näkökulmasta somen eri alustat ovat tehokas ja myös kustannustehokas vaihtoehto - samalla voi rakentaa myös työnantajamielikuvaa.

Työnhakijankin on hyvä tiedostaa nämä mahdollisuudet, ja suunnitella some-työnhakuaan strategisesti. Yritysten ja organisaatioiden somekanavista voi löytää myös paikkoja, joista ei ilmoitella missään muualla. Mutta miten noita paikkoja kannattaisi etsiä, löytää ja hakea? Tule mukaan webinaariimme ja opi parhaita käytänteitä johtavalta asiantuntijalta.

Webinaarin kouluttajana some-ekspertti Tom LaineHC Services.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivulla.

Tapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:  

25.5.2023 14:00

Päättyy:  

25.5.2023 15:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Momentum-hanke