Tapahtuman oletuskuva

Yrityskaupan ABC – Lol:sta Closingiin

2.1.2023 07:00

Verkossa

Yrityskaupan ABC – Lol:sta Closingiin

Tässä verkkokoulutuksessa käydään läpi yrityskauppaprosessin keskeiset vaiheet sekä liiketoimintakaupan ja osakekaupan erityispiirteet eri vaiheisiin liittyen. Tavoitteena on, että osallistuja hallitsee yrityskauppaprosessin draaman kaaren ensimetreiltä maaliin saakka ja tunnistaa yrityskauppaan liittyvät keskeiset juridiset kysymykset. 

Kouluttajina toimivat asianajajat Maria Carlsson, Partner, Head of Corporate and M&A (Finland), Bird & Bird Asianajotoimisto Oy ja Iina-Mari Supperi, Counsel, Corporate and M&A, Bird & Bird Asianajotoimisto Oy.

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla.

Koulutus on hankittavissa 15.12.2024 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.12.2024 saakka. 

Koulutus perustuu 7.9.2022 toteutettuun koulutustilaisuuteen.

Hinta ja peruutusehdot

210 euroa

Koulutus on vain asianajajille ja asianajotoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia 

Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite luetaan sille vuodelle, jona koulutus on ostettu tai jona siihen on ilmoittauduttu.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2024

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2024 23:58
210,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

2.1.2023 07:00

Päättyy:  

31.12.2024 22:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki