Tapahtuman oletuskuva

Henkilökuntaedut verotuksessa

23.4.2024 09:30

Henkilökuntaedut verotuksessa

23.4.2024 Webinaari

Hieronta, sählyvuoro, 50-vuotislahja, sairauskuluvakuutus, virkistyspäivä tai pikkujoulut - työnantaja voi antaa henkilöstölle monenlaisia etuja. Oikein järjestettynä henkilöstöedut ovat verovapaita. Tule kuulemaan, millaisia etuja verotuksen näkökulmasta on järkevä tarjota.

Webinaarissa käsitellään tavallisimpien henkilöstöetujen verovapauden edellytyksiä ja ongelmakohtia, sekä uusinta verohallinnon ohjeistusta ja oikeuskäytäntöä.  Työoikeudellisia asioita tai arvonlisäverotusta ei käsitellä.

OHJELMA

  • Milloin henkilöstöetu voi olla verovapaa?
  • Veronalaisten etujen käsittely
  • Minkälaisia lahjoja henkilökunnalle voi antaa?
  • Työterveyshuolto
  • Virkistys- ja harrastustoiminnan erilaiset järjestämistavat
  • Etätyö ja työsuhde-edut
  • Polkupyöräetu ja työsuhdematkalippu

Luennoitsija

Lakiasiainjohtaja Kati Malinen, Veronmaksajat

Aikataulu

Luentoaika klo 9.30 – 12.00

Osallistuminen webinaariin on helppoa millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys ja kaiuttimet. Kirjallinen kurssimateriaali, osallistumislinkki ja ohjeet yhteyden avaamista varten lähetetään etukäteen sähköpostitse.

Saat koulutuksen jälkeen tallenteen webinaarista. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Hinta

Veronmaksajien jäsenille 250 € + alv, muille 310 € + alv

2022_kati-malinen_1265-koulutus.png (199 KB)OTK, lakiasiainjohtaja Kati Malinen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Hän luennoi myös säännöllisesti Veronmaksajien koulutustilaisuuksissa sekä paikallisyhdistysten veroilloissa. Kouluttajana Malinen on erikoistunut ennakkoperintään liittyviin verokysymyksiin.

 

Ajankohta

Alkaa:  

23.4.2024 09:30

Päättyy:  

23.4.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

2022_kati-malinen_1265-koulutus.png (199 KB)

OTK, lakiasiainjohtaja Kati Malinen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Hän luennoi myös säännöllisesti Veronmaksajien koulutustilaisuuksissa sekä paikallisyhdistysten veroilloissa. Kouluttajana Malinen on erikoistunut ennakkoperintään liittyviin verokysymyksiin.