Momentum: Työnhaun sparriryhmä

26.4.2023 09:00

Oulu

Työnhaun sparri-ryhmä Oulussa

Tavoitteellista pienryhmätyöskentelyä, luovaa kierrettä ja työkaluja proaktiiviseen työnhakuprosessiin.

Sparri-pienryhmä on juuri sinua varten, kun työnhaun perusteet ovat jo hallussasi ja haet:

  • työnhaun terävöittämistä 
  • tavoitteellista ammatillista välitilinpäätöstyöskentelyä 
  • uudistavaa vertaispalautetta
  • merkityksellistä yhdessä aikaansaamista

Sparri-ryhmät on tarkoitettu aktiivista sparrausta, työnhaun toimeenpanevaa aikatauluttamista sekä vuorovaikutteista ryhmäprosessia kaipaaville osaajille. Pienryhmän tuloksellisen ja innostavan toiminnan takana on osallistava ja yhteisöllinen työote. 

Parhaan hyödyn Sparri-prosessista saa tekemällä huolellisesti omat henkilökohtaiset ja yhteisölliset valmistelevat prosessitehtävät, sekä antamalla oman panoksensa yhteisiin syventäviin ryhmätyöskentelyihin ja pohdintoihin. Monipuoliset ryhmäprosessin aikana työstettävät tehtävät kannustavat tutkimaan omaa ammatillista urapolkua ja uudistamaan omaa roolia aktiivisena työnhakijana. Runsaisiin työskentelyihin on hyvä varautua ajankäytöllisesti.

Oulussa kokoontuvaan ryhmä tapaa viisi kertaa (2,5 h kerrallaan). Ryhmätapaamisiin sisältyy lyhyitä alustuksia, erilaisia harjoituksia sekä aktiivisia keskusteluja. Ryhmien työskentely- ja kokoontumisaikataulut vahvistetaan starttitapaamisessa. Ryhmä tapaa noin viikon välein. 

Ryhmäprosessin kokonaiskesto on välitehtäviin varattavasta ajasta riippuen 5-6 viikkoa. Työskentelyalustoina käytetään suljettua LinkedIn-ryhmää ja Google Drivea. Osallistujilla on myös mahdollisuus hyödyntää pienryhmäprosessia tukevaa yksilösparrausta ja sopia omista työnhaullisista työpajoista.

JATKUVA HAKU KÄYNNISSÄ! Täytämme parhaillaan kevään ryhmiä. Olemme ryhmään hakeneihin yhteydessä ja sovimme jokaiselle sopivat starttiajat henkilökohtaisesti. Valmistelevat tehtävät lähetetään kaikille ryhmiin valituille noin 2 viikkoa ennen oman ryhmän käynnistymistä. 

Kevään aikana käynnistyy ryhmiä maaliskuussa 14.3. ja huhtikuussa 26.4.2023.

Lisätietoja: Urakoordinaattori Hanna Kelahanna.kela(a)momentumweb.fiPuh. 045 6155 622

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivulla.

Tapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:  

26.4.2023 09:00

Päättyy:  

26.4.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oulu


Lisätiedot

Momentum-hanke