YTN kaupan webinaari: Työllisyys ja kustannuskilpailukyky

26.10.2023 08:15

Webinaari

Tervetuloa YTN Kaupan alan järjestämään webinaariin kuulemaan työllisyydestä ja kustannuskilpailukyvystä!

Tilaisuuden aluksi käymme läpi tuoreita tuloksia YTN kaupan alan kyselytutkimuksesta, jotka pureutuvat alan asiantuntijoiden palkankorotuksiin ja urakehitykseen. Laboren johtaja Mika Malirannan alustuksessa kuulemme analyysiä ja tutkimustuloksia Suomen työllisyyden tilasta ja näkymistä, palkkakehityksestä eri henkilöstöryhmien osalta kaupan sekä muilla toimialoilla.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kaupan alan asiantuntijat ja esihenkilöt – vinkkaa siis kollegallesi webinaaristamme!

Ilmoittaudu täällä! Ilmoittaudu viimeistään 25.10.2023 Klo 17:00.

 

Työn ja talouden tutkimus LABORE eli Labore on vuonna 1971 perustettu itsenäinen taloudellinen tutkimuslaitos, jossa tehdään tieteen kansainväliset laatukriteerit täyttävää soveltavaa taloustieteellistä tutkimusta. Tutkimuksen painopistealueet ovat työn ja koulutuksen taloustiede, julkistaloustiede sekä makrotaloustiede.

 

Mikä YTN?

Ylemmät Toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. YTN vastaa ylempien toimihenkilöiden sopimustoiminnasta teollisuudessa, palvelualoilla ja järjestöalalla. YTN:n jäseninä on 20 liittoa, joiden kautta se edustaa 178 000 asiantuntijaa ja esihenkilöä eri toimialoilla. Tradenomit on YTN:n neljänneksi suurin jäsenliitto.

Ajankohta

Alkaa:  

26.10.2023 08:15

Päättyy:  

26.10.2023 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari