Verkostoituminen ja luottamuksen rakentaminen etänä

9.2.2022 18:00

Webinaari

Miten verkostoitua ja rakentaa luottamusta kun toimimme etänä?

Helene Auramon tulevaisuuden työtä ja verkostoitumista käsittelevässä puheenvuorossa yhdistyy liiketoiminta ja omakohtaiset kokemukset. Helene kertoo omien tarinoidensa, esimerkkien ja kokemuksien kautta näkemyksiä siitä, mihin maailmassa ollaan menossa ja mitä tulisi tehdä. Helene suhtautuu muutoksiin myönteisesti ja lähtee usein innolla uuteen. Puheissaan hän laittaa kuuntelijan ajattelemaan ja tarjoaa aina uusia näkökulmia, sekä konkreettisia pieniä muutoksia ja ajatuksia, joita ottaa mukaan omaan arkeen.

Valmentajamme Helene Auramo

Helene Auramo on rohkea, oma-aloitteinen ja luova yrittäjä.

Helene on perustanut useita yrityksiä: Slush, Zipipop (Suomen ensimmäinen sosiaalisen median toimisto), Indiedays (Suomen ensimmäinen blogiportaali) ja Prönö.

Helene tunnetaan työstään toimitusjohtajana, johtoryhmän jäsenenä sekä pörssiyrityksen hallituksen jäsenenä. Hänen asiakkainaan ovat olleet niin isot pörssiyritykset, kuin myös pienet startupit.

Helenen mukaan avaintekijöitä menestykseen on kyky pystyä elämään epävarmuudessa, uusiutua sekä taito tuntea itsensä ja löytää merkityksellisyys työstä.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Webinaari toteutetaan tuottajan, UP Partnersin, omalla alustalla. Saat linkin kirjautumiseen vahvistusviestin mukana. Myös webinaarin tallenne UP Partnersin alustalle katsottavaksi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.2.2022 18:00

Päättyy:  

9.2.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi