Momentum: Haastattelu ja muut työnhaun kohtaamiset

28.2.2023 09:00

auppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Momentum Uravalmennus

Työnhaussa tulee vastaan vuorovaikutustilanteita, joihin valmistautumalla nostat mahdollisuuksiasi onnistua merkittävästi. Näistä ilmeisin on tietenkin haastattelu, mutta kommunikointisi nousee tärkeään rooliin myös työnhakuprosessin aiemmissa vaiheissa. Osaatko kiteyttää osaamisesi napakaksi hissipuheeksi esimerkiksi messuilla, yritysvierailuilla tai ad hoc -kohtaamisissa? Ja millaisen ensivaikutelman luot itsestäsi, kun kontaktoit potentiaalista työnantajaa ensimmäisen kerran? Tässä valmennuspäivässä keskitymme erilaisiin työnhaun kohtaamisiin.

Merkittävimmän painoarvon koulutuksen sisällössä saa toki haastattelu. Miten valmistaudut koko hakuprosessin ratkaisevaan työhaastatteluun? Miten toimit itse haastattelutilanteessa? Teemme kattavan katsauksen haastattelun eri muotoihin ja niissä vakuuttamiseen. Pohdimme yleisimpiä ja haastaviakin haastattelukysymyksiä sekä mahdollisia sudenkuoppia. Mitä itse kysyt haastattelijalta, jos sellainen tilaisuus aukeaa? Osaatko konkretisoida osaamisesi käytännön esimerkein? Mitä kehonkielesi kertoo haastattelijalle? Mitä tapahtuu haastattelun jälkeen?

Valmennuspäivän kouluttajana projektipäällikkö ja uravalmentaja Kirsi PajamäkiArffman Finland.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivulla.

Tapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:  

28.2.2023 09:00

Päättyy:  

28.2.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

auppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu


Lisätiedot

Momentum-hanke