Minun vuoteni 2022 - Askeleet omannäköiseen hyvinvoivaan elämään

12.1.2022 17:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Haluatko elämääsi pientä tai isompaa muutosta? Haluatko luoda elämästäsi aidosti sinun näköistä, ravitsevaa ja hyvinvointiasi tukevaa? Kokea enemmän iloa ja tyytyväisyyttä arjessasi suorittamisen sijaan?

Uuden vuoden alussa, kuten jokaisen päivän alussakin on uusi mahdollisuus aloittaa kaikki alusta. Tervetuloa luomaan jotain uutta, uusilla energioilla, uusilla työkaluilla sinun elämääsi.

Teemat:

  • Miten päästää irti vanhasta, joka meni jo?
  • Mitä mennyt vuosi opetti ja mitä hyvää se toi?
  • Miten saada selkeyttä vaikeisiin päätöksiin ja mitä kannattaa nyt tehdä?
  • Mitä toivon uudelta vuodelta ja miten aion saavuttaa sen?
  • Miten varmistan kokonaisvaltaisen hyvinvointini?
  • Millaista on omannäköinen (työ)elämäni tänä vuonna?

Valmennus sisältää valmentajan alustuksia, aitoja tarinoita, omaa pohdintaa, herättävää keskustelua ja paljon käytännön työkaluja tueksesi. Tervetuloa luomaan juuri sinun näköinen uusi vuosi itsellesi!

Valmentajamme

 untitled-design-20.png (26 KB)

Riikka Pajunen, KM, Ratkaisukeskeinen uravalmentaja
Olen oppaasi kohti unelmatyötäsi. Tuon matkallesi rohkeutta, voimaa ja käytännön työkaluja etenemiseen. Unelmani on nähdä jokainen onnellisena oman näköisessä työssään hyvinvoivana ja tyytyväisenä.

Rekrytoijasta omannäköisen (työ)elämän oppaaksi

Työskentelin vuosia rekrytoijana ja työhyvinvointiasiantuntijana isoissa yrityksissä. Näinä vuosina opin eri toimialoista ja tehtävistä etsiessäni parasta tekijää haettaviin tehtäviin. Huomasin kuitenkin, että unelmani olikin löytää sopivin työ kullekin ihmiselle. Samaan aikaan opiskelin lisää uravalmentamisesta ja työkaluista, joilla voi tutustua syvemmin itseensä. Valmistuin Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi, NLP- ja Tietoisuusvalmentajaksi ja Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi (RVO).

Omalla sapattivapaallani työuupumukseni jälkeen etsin ja löysin oman paikkani, vuoren huipun näköaloineen ja maisemineen ja perustin valmennusyritykseni Montevistan. Rakastan työtäni, jossa saan rohkaista sinua uusiin mahdollisuuksiin, sinulle sopivan kokoisin askelin.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

12.1.2022 17:00

Päättyy:  

30.6.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi