Selkeyttä ja sujuvuutta kirjoitus- ja ajattelutyöhön

24.8.2023 17:00

Webinaari

Ajatukset eivät pysy kasassa ja mieli harhailee!

 

Kirjoittaminen ei oikein suju, jos ajatuksemme takkuavat. Ajattelumme puolestaan ei useinkaan ole niin selkeää ja johdonmukaista kuin toivoisimme. Valitettavan usein emme edes ole tietoisia tilanteesta ja virheellisesti ajattelemme ajatustemme olevan totta.

Jotta opimme ajattelemaan selkeästi ja sujuvasti, meidän on ensin hyväksyttävä, että monet sisäsyntyiset mekanismit häiritsevät ajatteluamme. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäinen askel kohti ajattelun selkeyttä on hyväksyä se epämiellyttävä tosiasia, että pääasiassa olemme väärässä. 

Koulutuksessa perehdymme ajatteluharhoin, niiden tunnistamiseen ja taklaamiseen sekä siihen, miten uskomusjärjestelmämme toimii joko meidän puolellamme tai meitä vastaan. Lisäksi pohdimme sitä, miten ajattelumme vaikuttaa kirjoittamiseen ja miten puolestaan kirjoittaminen vaikuttaa ajatteluumme.

 

Puhujana Johanna Huhtamäki:

Johanna on diplomi-insinööri, yritysvalmentaja, positiivisen psykologian asiantuntija ja menestystutkija, joka tekee parhaillaan väitöskirjaa motivaation, menestyksen ja kiitollisuuden yhteyksistä. Hänen viimeisin kirjansa Pakkopositiivisuudesta tasapainoon on käytännönläheinen opas onnea etsiville. Kestävä onni ei löydy tekohymystä tai pakkopositiivisuudesta, vaan se rakennetaan hyvän ja tasapainoisen elämän palikoista.

 

 

Webinaari on avoinna kaikille Tradenomien jäsenille sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenille. 

 

Webinaarista tehdään tallenne. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

24.8.2023 17:00

Päättyy:  

24.8.2023 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi