Näin saat sijoittamalla kasaan 10 000€ - Webinaari sijoittamisesta

15.6.2022 17:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

Tervetuloa Tradenomien webinaariin!

Säästämällä 100 euroa / kk sinulla menee vajaa 9 vuotta, että saat kasaan 10 000 euroa. Sijoittamalla tätä prosessia voi nopeuttaa. 

Säästämällä turvaat nykyhetken, sijoittamalla tulevaisuuden. Aika kuluu joka tapauksessa, joten sijoittaminen kannattaa aloittaa heti, kun se on mahdollista. 

Tässä webinaarissa käydään läpi sijoittamisen periaatteet ja tuodaan konkreettisia esimerkkejä. Saat esimerkkejä kuinka nopeasti ja mitä 10 000 pääoman kasaan saaminen vaatisi. Sijoittaa voi jo hyvin pienillä summilla ja se voi olla yhtä helppoa kuin vuokran maksaminen. 

Webinaarissa:

Opit, miten voit hyötyä korkoa korolle ilmiöstä

Saat yksinkertaiset ja konkreettiset ensimmäiset askeleet sijoittamisen aloittamiseen

Käydään konkreettisia esimerkkejä, mitä tuloksia voi saavuttaa eri summilla

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenet!

 

Puhujana:

Nina Nordlund

Nina Nordlund työskentelee Suomen Asuntoneuvojalla markkinoinnin tehtävissä, hän tekee vapaa-ajallaan talousvalmennuksia ja on perustanut Rahamania-nimisen podcastin. Hän on kirjoittanut kaksi tietokirjaa Raamattu ja raha (Aika media 2021) ja Lapset ja raha - talouskasvatuksen aakkoset vanhemmille (Alma 2018).

Nina on auttanut sekä yksityishenkilöitä, yrittäjiä, nuoria, perheitä, naisia ja miehiä henkilökohtaisen talouden saralla. Hän on valmentanut esimerkiksi asiakkaita, miten he voivat päästä huonoista veloista pois, saada oman talouden hallintaan tai perinnön tuottamaan.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.6.2022 17:00

Päättyy:  

15.9.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

iiro.rauhala@tradenomi.fi