IPR-perusasioita Akavalaisille yrittäjille

29.3.2023 17:00

Webinaari

Miltä osin omaa tuote- tai palveluinnovaatiota taikka brändiä voi suojata esimerkiksi jäljittelyltä? Mitä tyypillisiä riskejä aineettoman omaisuuden suojaamatta jättämiseen liittyy? Entä millä tavoin immateriaalioikeudet eli IPR voi tukea yritystä kilpailuedun suojaamisessa ja arvonluonnissa jo sen alkutaipaleelta saakka?

 

AKY:n järjestämässä webinaarissa pääset kuulemaan monenlaisten eri toimialojen yrityksille tarpeellisia IPR-perusasioita tiiviissä paketissa. Tilaisuus soveltuu hyvin esimerkiksi alkuvaiheessa tai suunnitteilla oleville taikka uuteen kasvuun tähtääville yrityksille ja startupeille.

 

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/IPRperusasioita_Akavalaisille_yrittajille_3689

Ilmoittautuminen päättyy 29.03.2023.

 

Koulutuksen pitävät Kolster Oy Ab:n juristit Jussi Ilvonen ja Hannes Kankaanpää. Molemmilla on useiden vuosien kokemus IPR- ja lakiasioiden hoitamisesta useilla eri toimialoilla teollisuudesta tutkimukseen, kauppaan ja luoviin aloihin.

Kolster Oy Ab on yksi Euroopan vanhimmista täyden palvelun IPR-taloista, joka tarjoaa kattavasti IPR-asioiden hoitoa ja lakipalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja toimijoille.

 

AKY - Akavalaiset yrittäjät on korkeastikoulutettujen yrittäjien järjestö. Tradenomit on yksi AKYn jäsenistä ja tätä kautta Tradenomien jäsenet kuuluvat AKYyn. AKY toimii korkeastikoulutettujen yrittäjäjäsenten äänitorvena, valvoo heidän etujaan ja tuottaa heille palveluita. 

aky-ipr.jpeg (241 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

29.3.2023 17:00

Päättyy:  

29.3.2023 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi