Ura ulkomailla?

23.5.2023 18:00

Webinaari

Millaista on tehdä töitä ulkomailla?

Marraskuu, räntää sataa ja on pimeää. Pimeään vuodenaikaan saattaa käydä mielessä työskentely ulkomailla. Saatat haluta myös kansainväliseen ympäristöön. Muutto ulkomaille ja siellä työskentely ei aina suju ongelmitta.

Webinaarissa saatkin konkreettisia vinkkejä mitä huomioida kun työskentelet ulkomailla. Huomioimme webinaarissa eri vaihtoehdot tehdä työtä ulkomailla: Etätyön tekeminen Suomeen ja työn tekeminen paikalliselle organisaatiolle.

Webinaarissa käymme läpi

  • Vinkit muuttoon
  • Tulot & Verotus
  • Vakuutukset
  • Työskentelyn erot
  • Varaudu yllätyksiin

Puhuja

Webinaarin puhujana toimii Espanjassa työskentelevä insinööri ja ohjelmistokehittäjä Pasi Vuorio. Ohjelmistojen tekeminen on Pasin leipälaji.

Pasille työtä tärkeämpää on perhe. Suomessa lapsilla oli erilaisia haasteita ja Pasi alkoi pohtia vaimonsa kanssa tosissaan Espanjaan muuttoa. Muistista nousi myös Suomen marraskuu ja kaamosväsymys. Muuttopäätös oli sinetöity.

Pasi kertoo aktiivisesti elämästään Espanjassa sosiaalisessa mediassa ja antaa vinkkejä muille muuttoa pohtiville. Hän pitää myös insinöörin tarkasti exceliä, jossa vertailee Suomen ja Espanjan kustannuksia ja lasten kavereiden määrää.

Pasin etätyökokeilun kesto on vuosi, mutta saa nähdä malttaako mies palata perheineen takaisin Suomeen.

 

Webinaari voivat osallistua Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

23.5.2023 18:00

Päättyy:  

23.5.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi