Hymyillen - Sami Saari & Reidar Wasenius

25.8.2022 17:00

Webinaari

Tule nauttimaan hyvästä mielestä ja musiikista Sami Saaren ja Reidar Waseniuksen johdolla! Nämä kaksi esiintymisen raudanlujaa ammattilaista tulevat jakamaan hyvää mieltä kanssamme. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Tradenomien jäsenet.

Kuuntele puhujien iloiset terveiset tästä!

 

Puhujat

Breaks Finlandin luova johtaja Reidar Wasenius tunnetaan äänenä, puhujana ja kouluttajana mm. työelämätaitojen ja digitaalisen viestinnän alueilla. Wasenius on toiminut mm. junien kuulutusäänenä sekä puhelinverkkojen äänenä vuodesta 1992 lähtien. Vuonna 2011 Wasenius voitti suomenruotsalaisen tarinankerronan mestaruuden, jonka jälkeen hän oli yksi Suomen kahdesta edustajasta tarinankerronan PM-kisoissa.


Suomen soulin kuningas Sami Saari on aurinkoinen, hymyilevä ja hyväntuulinen monilahjakkuus, joka laulamisen lisäksi soittaa kitaraa, säveltää sekä sanoittaa. Jopa kahdeksan albumia julkaissut Saari tunnetaan parhaiten hiteistään Ainutkertainen, Onnen kyyneleet ja Iisimmin. Soolouransa lisäksi hänet muistetaan lauluyhtyeistä Cosmosonics ja Veeti & the Velvets. Muusikkona hän on soittanut myös mm. Kake Randelinin, Pave Maijasen ja Aki Sirkesalon yhtyeissä.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

25.8.2022 17:00

Päättyy:  

25.8.2022 17:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi